Csütörtök éjszaka és péntek hajnalban festik a burkolati jeleket a Széna téri körforgalomnál

A lehető legkisebb forgalmi fennakadást okozva, tervezetten az éjszakai-hajnali órákban végzik el a Széna tér környékén a burkolatjel-festési munkálatokat. A március 2., csütörtök 23.00 és március 3., péntek 4.45 óra közötti időszakban a helyszínen időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani.
2023.03.02. 12:26 |
Csütörtök éjszaka és péntek hajnalban festik a burkolati jeleket a Széna téri körforgalomnál

Forgalomterelésekkel korlátozásokra kell számítani a Széna tér – Rákóczi út – Gáz utca – Királysor csomópontban lévő körforgalomban március 2., csütörtök 23.00 óra és március 3., péntek 4.45 óra között, burkolatjel-festési munkálatok miatt.

Az éjszakai, autóbuszforgalom-mentes időszakra ütemezett munkavégzés célja, hogy a szükség szerint bevezetésre kerülő ideiglenes útzár a lehető legkisebb mértéken akadályozza a forgalmat, és ne okozzon fennakadást a közösségi közlekedésben sem.

Arra kérik a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a csomópontot érintő korlátozásokat vegyék figyelembe, közlekedésük során fokozott figyelemmel kövessék a kihelyezett jelzéseket. Megértésüket és együttműködésüket köszönik.

Közlemények

 1. Gyermek-elsősegélynyújtás

  A gyerekkori balesetek megelőzése és elsősegélynyújtás céljából tart oktatást az Egészségfejlesztési Iroda április 6-án, csütörtökön 16.00 órától a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A képzésen ingyenes a részvétel, bejelentkezni április 3-án és 4-én, hétfőn és kedden telefonon lehet.

  2023.03.31.
 2. Bírósági ülnököket várnak

  A törvényszékek és a járásbíróságok ülnökeinek választását a Köztársasági Elnök 2023. március 7. és 2023. április 30. napja közé eső időtartamra tűzte ki. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Székesfehérvári Törvényszékre munkaügyi bíróságként eljáró bíróság ülnökeit, illetve a Székesfehérvári Törvényszékre és a Székesfehérvári Járásbíróságra a fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban résztvevő ülnököket választja meg.

  2023.03.30.
 3. Csapadékcsatorna épült

  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 456,47 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósította meg a Mártírok útja csapadékcsatorna II. szakaszának felújítását a Terület - és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

  2023.03.30.
 4. Forgalomterelések a Rally idején

  Forgalomkorlátozások várhatóak a március 31. és április 2. között megrendezésre kerülő Székesfehérvár Rallye idején. A lezárások, terelések érintik a Csíkvári utat és környékét, valamint a Palotai út egy szakaszát. Egyes helyijáratos autóbuszok, illetve regionális és országos járatok módosított útvonalon fognak közlekedni.

  2023.03.30.