Burkolat helyreállítás miatt két napra lezárják a Selyem utca egy szakaszát

Jövő héten hétfőn reggel 8 órától egészen június 30-án, szerdán reggel 8 óráig lezárják a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom elől. A burkolathelyreállító munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik majd.
2021.06.23. 15:35 |

Szennyvízcsatorna-gerincvezeték hibaelhárítása utáni végleges burkolathelyreállítási munkálatok miatt június 28-án, hétfőn 8.00 órától június 30-án, szerdán reggel 8.00 óráig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra kerül a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakasza.

A korlátozások időtartalma alatt a Selyem utca a Sütő utcától a Sziget utcáig, valamint a Sziget utca a Cserepes köz irányába vezető átkötő úttól a Selyem utca irányába zsákutcaként működik. A Selyem utcán keresztül a Horog utca irányából és irányába a Jancsár utca megközelítése és elhagyása biztosításra kerül.

A munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik, a Palotai út – Horog utca közötti kapcsolat az átmenő gépjármű forgalom számára biztosított marad.

A korlátozás érinti a 29-es jelzésű autóbuszjárat járatútvonalát. A lezárás időtartama alatt a 29-es jelzésű autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik, a Csapó utca elnevezésű megállóhely mindkét irányban kimarad.
Az érintett napokra a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kérik.

Közlemények

 1. Vasárnap éjfélig érvényben marad a harmadfokú hőségriasztás

  Az Országos Tisztifőorvos augusztus 1-jén, vasárnap 24 óráig meghosszabbította a harmadfokú hőségriasztást. Székesfehérváron továbbra is több helyszínen osztanak vizet, négy helyszínen a közterületi tűzcsapok nyitva vannak, valamint klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. Két párakapu is működik, illetve este hat órától a Városgondnokság megbízásából a Fehérvári Tűzoltó Egyesület gépjárműveivel locsolják a főközlekedési útvonalakat és a lakótelepi utakat.

  2021.07.30.
 2. Bringások figyelem! - lezárják a Budai úti kerékpárutat

  Csapadékcsatorna építés miatt lezárják a Budai úti kerékpárutat a Mentavill és a Peugeot Fábián Autószalon közötti szakaszon. A kerékpárosok szeptember végéig terelő útvonalon közlekedhetnek majd.

  2021.07.29.
 3. Áramszünet lesz Kisfaludon július 28-án szerdán

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 28-án, szerdán Székesfehérvár-Kisfalud több utcájában áramszünet lesz.

  2021.07.23.
 4. Nem kell védettségi igazolvány a szociális intézmények látogatásához

  Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos és Prof. dr. Kásler Miklós miniszter visszavonta a szakosított ellátást nyújtó szociális intézményekben a COVID-19 fertőzéssel kapcsolatosan, május 25-én elrendelt korlátozó intézkedéseket. A járvány elleni védekezés miatt a korábbi maszkhasználati rendelkezések továbbra is érvényben maradnak.

  2021.07.23.
 1. Fél napra lezárják július 27-én a Bástya utca egy szakaszát

  Július 27-én, kedden reggel 10 órától 14 óráig lezárják a Bástya utca Országzászló tér – Basa utca közötti szakaszát a gyalogos és a járműforgalom elől.

  2021.07.22.
 2. Holnap reggeltől újabb sávlezárások lesznek a Budai út felújításánál

  Újabb üteméhez érkezett a Budai út felújítása: a Budai út – Lövölde út – Gáz utca csomópont közműrekonstrukciós munkálatai miatt újabb sávlezárásokat vezetnek be holnap reggeltől. Nem lehet lekanyarodni a Budai útról a Gáz utcára és a Lövölde útra, valamint balra kanyarodni a Lövölde útról a Budai útra. A várható torlódás miatt kérik a lakosok és közlekedők türelmét, megértését!

  2021.07.21.
 3. Szombati lezárások a rali miatt - 16:51-kor kezdődik a fehérvári szuperspeciál

  Szombaton délután Székesfehérváron rally szuperspeciál verseny lesz – a futam Palotai utat érintő szakaszát, valamint a Vásárteret és a Csíkvári útnak a rendezvényterületet érintő szakaszát lezárják. A helyi, illetve a regionális és országos buszjáratok terelőútvonalon közlekednek.A Székesfehérvár-Veszprém Rallye futamairól itt olvashat bővebben! - MŰSORFÜZETA fehérvári szuperspecial 16:51-kor kezdődik!

  2021.07.17.
 4. A fehérvári orvosok is egyetértenek a harmadik oltás beadásával

  Dr. Kovács Krisztián Magyar Orvosi Kamara Fejér Megyei Tagozatának elnöke, székesfehérvári háziorvos tájékoztatása szerint maximálisan egyetértenek az orvosok is a szakmai alapokon nyugvó harmadik oltás beadásával. „Erről azonban jelenleg szakmai információt még nem kaptak az orvosok, ezért kérjük türelmüket és amint megfelelő tájékoztatást tudunk adni azt a város médiafelületein azonnal megtesszük." - mondta.

  2021.07.16.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Augusztus
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22