Lesz bölcsődei és óvodai ügyelet Fehérváron a két ünnep között

Székesfehérvár Önkormányzata a két ünnep között, azaz december 28-a és 31-e között is biztosítja a bölcsődei és óvodai ellátást ügyeleti rendszerben. Az elmúlt napokban az intézmények felmérték a szülői igényeket, ez alapján született meg a döntés a nyitva tartó intézményekről.
2020.12.10. 06:47 |
Lesz bölcsődei és óvodai ügyelet Fehérváron a két ünnep között

A munkavállaló szülőknek nyújt segítséget gyermekeik elhelyezésében a december 28-31-e közötti időszakban Székesfehérvár Önkormányzata azzal, hogy nyolc intézményben biztosít bölcsődei és óvodai ügyeletet az ünnepi időszakban.

Az elmúlt napokban az intézmények felmérték a szülői igényeket, ez alapján született meg a döntés a nyitva tartó intézményekről. A város teljes területén a Szeder Bölcsőde látja el valamennyi bölcsődés korú gyermek fogadását december 28-a és 31-e között.

Az óvodák közül ügyeletet tart az Árpád Úti Óvoda, amely ellátja a Vizivárosi Tagóvodába járó gyermekeket is ebben az időszakban. A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodába a Tulipános, a Felsővárosi, a Szárazréti, a Rákóczi Utcai és az Ybl Miklós Lakótelepi óvodásokat várják. A Hosszúsétatéri Óvodában a Tóvárosi Tagóvodába és a Maroshegyi Óvodába járó gyermekekre vigyáznak.

A Ligetsori Óvoda ellátja a Palotavárosi Tagóvodát, a Napsugár Óvoda Nefelejcs Tagóvodája a Napsugár Óvodát, a Szivárvány Óvoda a Püspökkertvárosi Tagóvodát és a Gyöngyvirág Óvodát is. A két ünnep közötti időszakban a Tolnai Utcai Óvodába járnak majd az ügyeletet kérő Sziget Utcai óvodások is.

Az ügyeletet ellátó intézmények vezetői arra kérik a szülőket, hogy a lemondásokat és az új ellátási igényüket a gyermek felügyeletét ellátó ügyeletes óvodánál az ellátást megelőző munkanapon 12 óráig jelezzék!

Elérhetőségek:

Szeder Bölcsőde, Tel.: (22)315-558, e-mail: szederbolcsode.szfvar@gmail.com

Árpád Úti Óvoda, Tel.: (22) 314-608, e-mail: arpadovi@freemail.hu

Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda, Tel.: (22) 311 - 002, (22) 315-531, e-mail: ovoda@belbrun.t-online.hu

Hosszúsétatéri Óvoda, Tel.: (22) 313-807, e-mail: postmaster@hosszuovi.t-online.hu

Ligetsori Óvoda, Tel.: (22) 316-044, e-mail: info@ligetsorovoda.t-online.hu

Napsugár Óvoda Nefelejcs, Tel.: (22) 312-305, e-mail: napsugarovodaszfv@gmail.com 

Szivárvány Óvoda, Tel.: (22) 313-468, e- mail: postmaster@szivarvanyo.t- online.hu

Tolnai Utcai Óvoda, Tel.: (22) 315-592   e-mail: postmaster@tolnaiovi.hu