Az újranyitáshoz készít felmérést a mozilátogatási szokásokról a Barátság mozi

Hamarosan újra megnyithatja kapuit a filmbarátok előtt a Barátság mozi. A filmszínház a sikeres újraindításhoz egy felmérést készít a mozilátogatási szokásokról. Az online kérdőívet május 17-ig lehet kitölteni.
2021.05.03. 09:30 |

Az online kérdőívet ITT töltheti ki!

A felmérésben olyan kérdések szerepelnek többek között, hogy melyik napokon látogatunk szívesen a Barátság moziba, milyen műfajú filmeket kedvelünk, befolyásolja-e a mozi látogatását, hogy a teremben hány néző tartózkodik, és vásárolnánk-e mozibérletet?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásával nagyban segíthetjük a Barátság mozi sikeres újraindítását. A filmszínház kéri régi és leendő látogatóit, hogy szánjanak pár percet az anonim felmérés kitöltésére az alábbi linken. A válaszokat 2021. május 17-ig várják.

Kultúra

 1. Hétfőtől újra kinyit a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ

  A vonatkozó jogszabályokra figyelemmel a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Fürdő sori székhelye és telephelyei – az Öreghegyi Közösségi Ház, a Felsővárosi Közösségi Ház, a Közösségi Központ – Feketehegy Szárazréti Kultúrudvar, a Királykút Emlékház, a Kisfaludi Közösségi Ház, a Vízivárosi Közösségi Klub, a Felsővárosi Alkotóház és a Csalai Közösségi Tér – május 10-től, hétfőtől ismét látogathatók

  2021.05.06.
 2. Zenélő kastélypark májusban és júniusban a fehérvári szimfonikusokkal

  Mozart, Piazzolla, Beethoven és Kuhlau művei csendülnek fel a fehérvárcsurgói kastélypark árnyas fái alatt május utolsó két hétvégéjén és júniusban. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészeinek előadását a Károlyi-kastélyt körülvevő arborétumban tett séta során évezhetik a program résztvevői.

  2021.05.06.
 3. Érzékenyítő pedagógusképzés a Hetedhét Játékmúzeumban

  A Hetedhét Játékmúzeum egy 2017 óta sikeres, óvodapedagógus és tanító hallgatókat megszólító, érzékenyítő képzést mutat be az Országos Múzeumandragógiai konferencián jövő hétfőn. A szakmai szimpóziumba online lehet bekapcsolódni.

  2021.05.06.
 4. Vasárnap délelőtt újra bábszínházba várják a gyerekeket az Igézőben

  Minyi Munyi megszökik a cirkuszból, ezzel kezdődnek a kismajom kalandjai a Meseerdőben. A gyerekeket vasárnap délelőtt újra bábszínházba várják az Igézőben. A programokat a járványügyi előírások betartásával lehet csak látogatni.

  2021.05.06.

Lakossági tájékoztatás

Székesfehérvár Topotéka