Az IMPRÓ-FESZKÓ regionális fordulóját tartják pénteken az Igézőben

Idén is meghirdette a nagy hagyományokkal bíró IMPRÓ-FESZKÓ-t a Magyar Színjátékos Szövetség. A farsangi rögtönzések országos seregszemléje helyi fordulójának február 9-én, pénteken 18 órától az Igéző ad otthont. A megmérettetésre a 4 fős csapatok ma éjfélig küldhetik el jelentkezésüket az igezo2014@gmail.com e-mail címen.
2024.02.06. 14:37 |
Az IMPRÓ-FESZKÓ regionális fordulóját tartják pénteken az Igézőben

Az improvizációs játék szerelemesei, kiváló művelői, akár színjátszók, akár nem, egyaránt megmérettethetik magukat az IMPRÓ-FESZKÓ-n.

Az eseményt felmenő rendszerben évente rendezi meg a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál rendező emlékére. A farsangi rögtönzések országos seregszemléjére, amelynek idén Gödöllő ad otthont, a regionális fordulókon a zsűri által legjobbnak ítélt első és második helyezett csapat jut tovább.

Az idei egyik regionális forduló Székesfehérváron kezdődik február 9-én, pénteken 18 órától az Igézőben.

A 4 fős csapatok jelentkezését az igezo2014@gmail.com e-mail címre ma éjfélig várják. A csapatok a helyszínen kapnak előre nem ismert feladatokat, amelyekre jeleneteket kell rögtönözniük. A legjobb első két helyezett csapat továbbjut a március 23-i gödöllői döntőre, ahol a legügyesebbeket díjazzák is. A program nyitott minden érdeklődő számára, a részvétel ingyenes.