Az aknafedlapokat cserélik hétfőn és kedden a Várkörúton

A Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje miatt. Hétfőn, az út déli ágának, kedden pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a közlekedők fokozott türelmét és körültekintését!
2018.05.03. 15:49 |

A Várkörúton aknafedlapok cseréje miatt forgalomkorlátozás lesz május 7-8-án, hétfőn és kedden a délelőtti órákban:

Hétfőn 9-13 óra között lezárják a Várkörút déli ágának (Rákóczi utca – Petőfi utca közötti szakaszának) a Budai út irányába tartó sávját, a másik irányban nem lesz korlátozás, és a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek:

A Jancsár u. irányába közlekedő „23”-as jelzésű autóbuszjáratok:
Budai út – Széchenyi u. Kimaradt megállóhelyek: Fehérvár Áruház, Várkörút

A Jancsár u. irányába közlekedő „24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok:
Rákóczi u. – József A. u. – Budai út Kimaradt megállóhely: Várkörút

33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Fecskepart /Eredeti útvonal/ – Várkörút – Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

A Vasútállomás irányába közlekedő „35”-ös jelzésű autóbuszjáratok:
Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

Kedden 9-13 óra között a Várkörút északi ágának (Rákóczi u. – Kígyó u. közötti szakaszának) a Zichy liget irányába tartó sávját zárják le; a másik irányból nem lesz korlátozás és a körforgalom szintén használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek:

A Szedreskerti ln. illetve Csapó u. irányába közlekedő „16”-os és „17"-es, a Feketehegy irányába közlekedő „30”-as, valamint a Fecskepart irányába közlekedő „33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:

Széna tér – Szekfű Gy. u. Kimaradt megállóhelyek: Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téri megállóhelyen állnak meg), Fehérvár Áruház, Múzeum

„34”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Várkörút – Rákóczi u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. – /továbbiakban eredeti útvonal/ Kimaradt megállóhely: Múzeum

Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak, a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges.

Kérik a lakosság és a gépjárművezetők türelmét, valamint hogy közlekedésük megtervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat!

Közlemények

 1. Forgalmi változások a Budai - József utca csomópontban az ünnepségek miatt

  Már pénteken délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját, valamint a Budai út – Gáz utca csomópontot.

  2018.10.18.
 2. Felszámolják a vastelepet a Homoksoron

  Hétfőn az Önkormányzat tulajdonába került a Homoksoron sok környékbelit zavaró vastelep. A terület rendezése megkezdődik, jövőre pedig száz parkolót alakítanak ki ott. 

  2018.10.15.
 3. Vasárnaptól már TILOS égetni Székesfehérváron!

  Fehérvár területén a növényi hulladék kezeléséről elsősorban komposztálással kell gondoskodni, de kéthetente a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés során is elviszi a szolgáltató a leveleket, így nem kell telefüstölni a város és ellehetetleníteni a levélek égetésével a környéket. Az elmúlt héten engedélyezett volt az égetés Fehérváron és mivel vasárnap tilos égetni, így mostantól újra TILOS tüzelni a város területén!

  2018.10.13.
 4. Pénteken és szombaton aszfaltozzák a Széchenyi úti körforgalmat

  A munkálatok idején jelzőőrös irányítás és félpályás útzár, ebből fakadóan jelentős forgalmi torlódás várható. A körforgalom teljes lezárására szombaton 23 órától vasárnap hajnalig kerül sor.

  2018.10.11.

Eseménynaptár

2018. Október
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek