Április 7-ig meghosszabbították a márciusi buszbérletek érvényességét

Meghosszabbította a márciusi buszbérletek érvényességét a Volánbusz Zrt. Ennek értelmében április 7-én, jövő szerdán éjfélig használhatjuk a havi, második félhavi dolgozó, tanuló és nyugdíjas bérleteket a helyközi és a helyi járatokon.
2021.03.29. 14:07 |

A Volánbusz a járványügyi helyzetre, a digitális oktatásra és a húsvét körüli munkaszüneti napokra való tekintettel, a jegypénztárak túlterheltségének elkerülése érdekében kezdeményezte az Innovációs és Technológiai Minisztériumnál, hogy a helyközi közlekedésben hosszabbítsák meg a március havi és második félhavi dolgozó- és tanulóbérletek érvényességét 2021. április 7-én, szerdán 23.59 óráig.

Székesfehérvár Önkormányzata a helyi közösségi közlekedés megrendelőjeként szintén elfogadta a Volán javaslatát, így a helyi buszközlekedésben is alkalmazzák az érvényesség meghosszabbítását a március havi és II. félhavi teljes árú, tanuló és nyugdíjas bérletek vonatkozásában, ugyancsak április 7-én éjfélig.

Közlemények

 1. Pályakarbantartást tart a MÁV áprilisban - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.08.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár