A Téli Tárlat pénteken nyílik a Pelikán Galériában

A Székesfehérvári Művészek Tárasága csoportos kiállítása, a Téli Tárlat november 24-én, pénteken nyílik a Pelikán Galériában. A december 22-ig látható kiállításban tárlatvezetéssel, kötetlen beszélgetéssel, előadással várják a látogatókat az adventi hétvégéken.
2023.11.22. 13:12 |
A Téli Tárlat pénteken nyílik a Pelikán Galériában

Sokszínű programmal készül a Téli Tárlatra a Székesfehérvári Művészek Társasága.

A november 24-én nyíló kiállítás egy hónapos nyitvatartási idejében az alkotókat is megismerhetik személyesen a látogatók. A Szent István Király Múzeum – Pelikán Galériában pénteken 18 órakor Domány Adél művészettörténész nyitja meg a Társaság hagyományos tárlatát.

A művészek izgalmas programokkal várják az érdeklődőket advent három hétvégéjén: december 2-án, szombaton 14 és 18 óra között a Téli Tárlat díjazott alkotója lesz a házigazda, akivel kötelenül beszélgethetnek a művészet iránt rajongók. December 9-én, szombaton 14–16 óra között Revák Katalin és Máder Barnabás fogadja az érkezőket. 16 órától „A porcelán földjén” címmel kezdődik Máder Barnabás kínai útjának élménybeszámolója. Advent harmadik szombatján 14 és 18 óra között Cservenka Edit és Kácser László lesz a Téli Tárlat házigazdája. A kiállítás december 22-ig, keddtől péntekig 10-től 18 óráig látogatható a Kossuth utca 15. szám alatt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Pelikán Galériában.