A megszokott rend szerint zajlik a hulladékszállítás március 15-én

A megszokott ürítési rend szerint végzi a hulladékszállítást március 15-én a DEPÓNIA Nonprofit Kft. Az ügyfélszolgálatok és hulladékudvarok viszont zárva tartanak.
2023.03.13. 13:17 |
A megszokott rend szerint zajlik a hulladékszállítás március 15-én

A nemzeti ünnepen is dolgoznak a DEPÓNIA munkatársai. A lakossági hulladékszállítás a megszokott rendben zajlik március 15-én, szerdán – olvasható a közszolgáltató cég honlapján.

A DEPÓNIA személyes ügyfélszolgálatai, hulladékudvarai és a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központ viszont zárva lesz. Csalán a veszélyes- és fémhulladékok átvétele ezen a napon szünetel.

Közlemények

 1. Gyermek-elsősegélynyújtás

  A gyerekkori balesetek megelőzése és elsősegélynyújtás céljából tart oktatást az Egészségfejlesztési Iroda április 6-án, csütörtökön 16.00 órától a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A képzésen ingyenes a részvétel, bejelentkezni április 3-án és 4-én, hétfőn és kedden telefonon lehet.

  2023.03.31.
 2. Bírósági ülnököket várnak

  A törvényszékek és a járásbíróságok ülnökeinek választását a Köztársasági Elnök 2023. március 7. és 2023. április 30. napja közé eső időtartamra tűzte ki. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése a Székesfehérvári Törvényszékre munkaügyi bíróságként eljáró bíróság ülnökeit, illetve a Székesfehérvári Törvényszékre és a Székesfehérvári Járásbíróságra a fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban résztvevő ülnököket választja meg.

  2023.03.30.
 3. Csapadékcsatorna épült

  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 456,47 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósította meg a Mártírok útja csapadékcsatorna II. szakaszának felújítását a Terület - és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

  2023.03.30.
 4. Forgalomterelések a Rally idején

  Forgalomkorlátozások várhatóak a március 31. és április 2. között megrendezésre kerülő Székesfehérvár Rallye idején. A lezárások, terelések érintik a Csíkvári utat és környékét, valamint a Palotai út egy szakaszát. Egyes helyijáratos autóbuszok, illetve regionális és országos járatok módosított útvonalon fognak közlekedni.

  2023.03.30.