A belvárosi utcák lakóit kérik a vízmérőállások bejelentésére

A Fejérvíz Zrt. kéri azokat a székesfehérvári fogyasztókat, akik még nem rendelkeznek jeladós mérővel, szíveskedjenek a márciusi leolvasási ütemezéshez köthető mellékvízmérőiket leolvasni, és a mérőállást bejelenteni az elektronikus ügyfélszolgálaton vagy e-mailben a leolvasocsoport@fejerviz.hu címen, vagy a 22/535-808-as, illetve a 22/535-849-es telefonszámokon 2021. április 20-ig.
2021.03.31. 06:42 |

Április 06. (Kedd): Ady E. u., ,Bartók B. tér Dr Koch L. u.,Juhász Gy. köz,, Oskola u., Szent J. köz, Színház u., Várkapu u., Jókai u.

Április 07. (Szerda): Basa u., Bástya u., Fő u., Lakatos u., Marosi A. u., Mátyás király körút, Rózsa u., Országzászló tér, Szabadságharcos u., Várkörút.

Április 08. (csütörtök): Arany J. u., Lépcső u., Liszt F. u., Megyeház u., Kossuth L. u., Piac tér, Petőfi S. u.,Géza fej. u., Géza u., Rákóczi F. u., Várfok u., Wathay F. u.,

Április 09. (Péntek): Csanádi tér, József u., Salétrom u., Pilinszky tér, Radnóti M. tér.

Április 12. (Hétfő): Ligetsor, Mikszáth K. u., Királykút ln., Szedreskerti ln.

A lakáson kívülről elvégezhető, rádiós modullal ellátott vízmérők, és a társasházi főmérők leolvasását ezekben az utcákban, a jelzett napokon változatlanul elvégzik.

Felhívják a figyelmet, hogy amennyiben a mérőállás bejelentése április 20-ig nem történik meg, ennek elmaradása esetén vízdíjszámlánkban a számlázott mennyiséget a megelőző egy év átlagfogyasztása alapján állapítják meg.

Kérjük továbbá, hogy csak olyan felhasználási hellyel kapcsolatosan jelentsen be vízmérőállást, melyek a felsorolásokban találhatóak.

Közlemények

 1. Pályakarbantartást tart a MÁV áprilisban - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.08.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár