A 95. Ünnepi Könyvhét fehérvári programjai szerdán és csütörtökön

Értékes időtöltésre adnak lehetőséget az 95. Ünnepi Könyvhét székesfehérvári programjai június 20-ig. Június 12-én és 13-án, szerdán és csütörtökön író-olvasó találkozókat szerveznek, illetve az Aranybulla Könyvtárban folytatódnak az Aranyat érő beszélgetések.
2024.06.11. 10:30 |
A 95. Ünnepi Könyvhét fehérvári programjai szerdán és csütörtökön

Június 12-én, szerdán 15.30 órakor a Tolnai utcai Tagkönyvtárban lesz író-olvasó találkozó és kötetlen beszélgetés Hidasi Judit íróval, az Újrakezdők-sorozat szerzőjével. 17.00 órától ugyanezzel a programmal a Mészöly Géza utca Tagkönyvtárban találkozhatnak az olvasók.

Szintén június 12-én, szerdán tartják az Aranybulla Könyvtár programjait az Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódóan. 10.00 órakor Jankovics Emíliával, a Jóságpöttyök című kötet írójával szerveznek találkozót, melyhez kézművesség is kapcsolódik, majd 17.00 órakor folytatódik az Aranyat érő beszélgetések című, népszerű sorozat. A vendég ezúttal a Kovalovszky Márta – Kovács Péter Barnabás művészettörténész házaspár lesz. A beszélgetést Bokros Judit Penna Regia-díjas újságíró vezeti.

Június 13-án, csütörtökön 17.00 órakor a Zsolt utcai Tagkönyvtárba látogat Vályi-Nagy Erika, akinek Törtarany címmel tavaly jelent meg első regénye. Az alkotóval Gallai Virág beszélget, nem csak a kötetről. A 95. Ünnepi Könyvhét fehérvári rendezvényeire ingyenes a belépés. A részletes program EZEN a linken olvasható.