Február 23-tól megkezdődik a kék, szelektív kukák cseréje a Székesfehérvár családi házaknál

A Depónia 2016-ban a családi házas lakók rendelkezésre adott kék színű, szelektív gyűjtőedényeket cserélik ki az új kukákra. A kék edényt a következő gyűjtési napon az ürítést követően elszállítják, és ezzel egyidőben az új szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott gyűjtőedényt ugyanarra a helyre odateszik.
2021.02.19. 07:06 |

A szolgáltató kéri, hogy a gyűjtési napon a régi kék kukát mindenképpen hagyják kint a közterületen, hogy a cserét végre tudják hajtani.

Az edénycserét követően a szürke alapszínű, sárga-kék fogantyúval ellátott új gyűjtőedényt vigyék csak be!

Amennyiben 2021.04.30-ig nem áll módjában az edényt kihelyezni a szelektív gyűjtés napján, úgy a cserét ügyfélfogadási időben az ügyfélszolgálati irodában (Székesfehérvár, Sörház tér 3.) tudja lebonyolítani az eredeti kék edény beszállításával.

Az új kukákból az elkülönítetten gyűjtött, hasznosítható hulladék továbbra is a hulladéknaptár szerinti szelektív gyűjtési napokon kerül elszállításra.

Tudnivalók a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló edény átvételével kapcsolatban

  1. Hulladékgyűjtő edénynek a hulladék elszállítását megelőzően a közterületre való kihelyezéséről és a tárolási helyére való visszajuttatásról ügyfeleinknek kell gondoskodni. Kérjük, hogy az edénybe csak a társaságunk által kiadott tájékoztatókban és a kukára ragasztott matricán felsorolt hasznosítható hulladékokat helyezzék el.

  2. Az Ingatlanhasználó személyének változása esetén az ügyfelünk köteles az új igénybevevő adatainak bejelentésével egyidejűleg a változást közölni a társaságunkkal. A szelektív gyűjtőedény az új Ingatlanhasználót illeti meg.

  3. Ingatlanhasználó feladata a gyűjtőedényt a károsodástól megóvni, a jó gazda gondosságával kezelni. A nem rendeltetésszerű használatából adódó károkért, valamint az edény elvesztéséért, megsemmisüléséért az Ingatlanhasználó felelősséggel tartozik.

  4. A gyűjtőedény csak szelektív hulladékgyűjtésre használható.

Mint a szolgáltató közleményében írja "örvendetes, hogy a szelektíven gyűjtött hulladékok mennyisége 10-20%-kal nő évente. Biztosítjuk, hogy az így begyűjtött hulladékok kezelésre és anyagában való hasznosításra kerülnek, mely jövőnk egyik záloga. Kérjük, gyűjtsön továbbra is szelektíven, növeljük a hasznosításra kerülő hulladékok mennyiségét!"

Közlemények

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4