Új szolgálati autók segítik a Fejér megyei rendőrök munkáját

Három új járművet - két Volkswagen Transporter kisbuszt és egy Audi A3-as személyautót - kapott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. Az új autók a szolgálati feladatok gyors, hatékony és biztonságos ellátását szolgálják.
2020.12.22. 17:57 |

Három új szolgálati járművel gazdagodott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a járművek kulcsait jelképesen, ünnepélyes keretek között adta át a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság belső udvarán.
A szolgálati feladatok gyors, hatékony és biztonságos ellátását szolgáló, modern technikával, nyári és téli gumiabroncskészlettel felszerelt járműveket 5 évre, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal szerezték be. A csomag része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatatás is.
A két Volkswagen Transporter gyártmányú, civil jellegű kisbusz, valamint az Audi A3 típusú személygépkocsi a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság helyi és területi szervei feladatellátását segíti a jövőben.

Kék hírek

 1. Halálos gyalogosgázolás történt reggel az Új Csóri úton a Hernád utcánál

  A rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön reggel 7 óra körül Székesfehérvár belterületén, az Új Csóri úton, a Hernád utcánál halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi, Csór irányába tartva – eddig tisztázatlan körülmények között – elütött egy gyalogosan közlekedő nőt. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

  2021.01.07.
 2. Autótűz Székesfehérváron - a 8-as főút közelében oltották el a lángokat

  Kigyulladt egy autó Fehérvár határában, a 8-as főút közelében, a Szlovák utcánál. A motortér teljes terjedelmében, az utastér pedig részben égett.

  2021.01.03.
 3. Jogsi nélkül ittasan menekült a rendőrök elől a Budai úton

  Vezetői engedély nélkül közlekedő és balesetet okozó férfival szemben intézkedtek a rendőrök. A rendőrök újév hajnalán Székesfehérváron, a Budai úton kísérelték meg intézkedés alá vonni egy Ford típusú személygépjármű vezetőjét, aki nagy sebességgel elhajtott a helyszínről ezzel megpróbálva kivonni magát a rendőri ellenőrzés alól. 

  2021.01.02.
 4. Fejér megye rendőreinek mondott köszönetet Fehérváron a Magyar Autóklub

  A Magyar Autóklub Közép-Dunántúli Regionális Szervezete minden év végén elismerésben részesíti Fejér megyében a közlekedési területen kiemelkedő szakmai tevékenységet végző rendőrök munkáját.

  2020.12.31.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár