Lopás miatt keresik a fehérvári rendőrök a képen látható férfit

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a felvételeken látható férfi azonosításához. A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható férfi 2022. december 2-án 19 óra körüli időben Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpont műszaki üzletéből az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően eltulajdonított egy videójáték - kontrollert, majd a számítógépes tartozékot a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott az üzletből.
2023.01.12. 13:22 |
Lopás miatt keresik a fehérvári rendőrök a képen látható férfit

Az elkövetőről felvétel készült, amely alapján a férfi 30-40 év körüli, hozzávetőleg 175-180 centiméter magas, körszakállat visel. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, fekete kabátot, sötétkék pulóvert, sötétkék melegítő nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.