Levágta és ellopta a tabletet - azonnal elfogták a rendőrök és közterület-felügyelők

Egy székesfehérvári üzletben a pultról leszerelte, majd a kabátja alá rejtette a nagy értékű tabletet és a hozzá tartozó ceruzát egy férfi, majd elmenekült, azonban a közelben járőröző rendőrök és  közterület-felügyelők elfogták.
2020.12.19. 09:19 |

A lopást elkövető fiatalembert a rendőrrel közös szolgálatot ellátó közterület-felügyelő és az Alba Regia Polgárőr Egyesület éppen helyszínen tartózkodó egyik tagja kapta el. Egészen karácsonyig minden nap közösen teljesít szolgálatot a Közterület-felügyelet és a rendőrség, szolgálva és segítve a békés ünnepi készülődést, valamint hatékonyan fellépve például a csütörtökihez hasonló bűnelkövetések esetén.

A 20 éves magyaralmási lakoscsütörtökön délután Székesfehérváron, a Pláza egyik üzletéből egy tabletet leszerelt, azt a hozzá tartozó érintőceruzával együtt kabátjába tette, majd kisétált az üzletből. A biztonsági szolgálat munkatársa az üzletközpont bejáratnál feltartóztatta a gyanús személyt, majd felszólította, hogy a lopott terméket adja át. Az elkövető, miután átnyújtotta az őrnek a zsákmányt, kabátját hátrahagyva elfutott. Éppen a közelben járőröző rendőrök a menekülő után eredtek, és elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. Felmerült a gyanú, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, ezért őt a nyomozók mintavételre kórházba vitték, ahol a kezelőorvos befolyásoltnak minősítette.

A székesfehérvári nyomozók kiderítették azt is, hogy a magyaralmási gyanúsított számos hasonló bűncselekményt követett el az eltelt hónapokban, ezért őt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kék hírek

 1. Halálos gyalogosgázolás történt reggel az Új Csóri úton a Hernád utcánál

  A rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön reggel 7 óra körül Székesfehérvár belterületén, az Új Csóri úton, a Hernád utcánál halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi, Csór irányába tartva – eddig tisztázatlan körülmények között – elütött egy gyalogosan közlekedő nőt. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

  2021.01.07.
 2. Autótűz Székesfehérváron - a 8-as főút közelében oltották el a lángokat

  Kigyulladt egy autó Fehérvár határában, a 8-as főút közelében, a Szlovák utcánál. A motortér teljes terjedelmében, az utastér pedig részben égett.

  2021.01.03.
 3. Jogsi nélkül ittasan menekült a rendőrök elől a Budai úton

  Vezetői engedély nélkül közlekedő és balesetet okozó férfival szemben intézkedtek a rendőrök. A rendőrök újév hajnalán Székesfehérváron, a Budai úton kísérelték meg intézkedés alá vonni egy Ford típusú személygépjármű vezetőjét, aki nagy sebességgel elhajtott a helyszínről ezzel megpróbálva kivonni magát a rendőri ellenőrzés alól. 

  2021.01.02.
 4. Fejér megye rendőreinek mondott köszönetet Fehérváron a Magyar Autóklub

  A Magyar Autóklub Közép-Dunántúli Regionális Szervezete minden év végén elismerésben részesíti Fejér megyében a közlekedési területen kiemelkedő szakmai tevékenységet végző rendőrök munkáját.

  2020.12.31.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár