Letartóztatásban az élettársát bántalmazó székesfehérvári férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki 2023. szeptember 8-án a kora esti órákban bántalmazta élettársát, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott.
2023.09.13. 10:03 |
Letartóztatásban az élettársát bántalmazó székesfehérvári férfi

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és élettársa 2023. szeptember 8-án a kora esti órákban Székesfehérváron az utcán szóváltásba keveredtek, melynek során a férfi bántalmazni kezdte élettársát, több alkalommal ököllel megütötte, és többször meg is rúgta őt.

A bántalmazás következtében a nőnek 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülése keletkezett, kórházi ápolása jelenleg is tart.

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indokoltnak látta a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését a férfival szemben, mivel megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén nehezítené a bizonyítást, esetleg a sértett sérelmére újabb bűncselekményt követne el. A bíróság az ügyészi állásponttal egyetértett és a férfit letartóztatta. A végzéssel szemben a jogosultak fellebbezéssel nem éltek, így az végleges.

Kék hírek

 1. A biztonsági öv életet ment

  Öv nélkül, ittas sofőr autójában? Ennek soha nem lehet jó vége! Hiába a szép szó, hiába a dorgálás… még mindig sokan ülnek úgy autóba – akár a volán mögé, akár utasként –, hogy nem csatolják be a biztonsági övet! Írja a rendőrség honlapján.

  2023.11.28.
 2. Kényszerleszállás Úrhidán

  Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép a Fejér vármegyei Úrhidán. A repülőtér közelében egy szántóföldön ért földet a sportrepülő, fedélzetén a pilótával és utasával. A hatvanegy éves és a harminchárom éves férfiakat a mentők kórházba szállították.

  2023.11.21.
 3. Vigyázzon a jelszavaira!

  A rendőrséggel együtt az Önkormányzat is felhívja a figyelmet a kiberbűnőzés és a csalók elleni védekezésre. Mindkét esetben fontos, hogy fokozott figyelmet fordítsunk személyes adataink, jelszavaink védelmére és a csalási szándékot, bűncselekményt azonnal jelentsük.

  2023.11.21.
 4. Tűz a Köfém Öntödében

  Szombaton este 7 óra körül keletkezett tűz az Arconic - Köfém Öntöde Forgács Olvasztó kemencéjének tetején, a lángokat a helyi és a városi tűzoltók segítségével sikerült eloltani. Az érintett épületet sikerült az Arconic dolgozóinak épségben elhagynia. Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy a lakosság és város nincs és nem is volt veszélyben, és mondott köszönetet az oltásban résztvevőknek.

  2023.11.11.