Legyél Te is szerződéses határvadász! - pénteken a Palotai úton várják az érdeklődőket

A Fejér vármegyei rendőrök tovább folytatják a toborzást. Az egyenruhások pénteken délután fogadják a hivatás iránt érdeklődők kérdéseit a Palotai úton.
2023.02.23. 13:44 |
Legyél Te is szerződéses határvadász! - pénteken a Palotai úton várják az érdeklődőket

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. február 24-én délután Székesfehérváron, a Palotai út 6. szám előtt várják a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

Az egyenruhások tájékoztatást adnak a jelentkezés feltételeiről, a képzésről, az illetményről és egyéb juttatásokról.

Részletes információ és jelentkezési egységcsomag az alábbi linken is elérhető. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Kék hírek

 1. Útzár a 81-esen!

  Teljes útzár mellett emelik ki ma, április 17-én a tegnapi balesetben árokba borult kamiont a 81-es főúton, Székesfehérvár határában. Az útzár idején, dél és kettő óra között a forgalmat az Új Csóri út - Iszkai út - Moha útvonalra terelik mindkét irányban, így a szárazréti körforgalomban a szokásonál nagyobb forgalomra kell számítani.

  2024.04.17.
 2. Közlekedik a család

  Idén is megrendezi az Országos Balesetmegelőzési Bizottság a "Közlekedik a család" elnevezésű vetélkedőt. A többfordulós megmérettetésre olyan családok jelentkezését várják, ahol a szülők hat és tizenhét éves kor közötti gyermeket nevelnek és legalább egy "B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkeznek. A fődíj egy új személyautó.

  2024.04.16.
 3. Életet mentett a szerkezet

  Egy székesfehérvári és egy dunaújvárosi társasházi lakásban is a szén-monoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra április 14-én. Székesfehérváron egy gázkazán, Dunaújvárosban a fürdőszobában lévő gázbojler működése közben keletkezett szén-monoxid.

  2024.04.15.
 4. Kataszrófavédelem - 87 lakástűz a megyében

  2024 első negyedévében összesen 87 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat Fejér vármegyében. Lakástűzben egy ember vesztette az életét, öten pedig megsérültek. Néhány hete Székesfehérváron egy Ősz utcai panelben keletkezett tűz, melyet az egyenruhások gyorsan eloltottak, ott senki nem sérült meg.

  2024.04.15.