Kattant a bilincs - katalizátor tolvajt fogtak a rendőrök

Lopás kísérlet elkövetése miatt felelhet az a 33 éves férfi, akit a rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy a Mura utcában katalizátort akart lopni. A tolvajt megzavarták és elmenekült a helyszínről, néhány nappal később azonban elfogták.
2023.03.30. 15:06 |
Kattant a bilincs - katalizátor tolvajt fogtak a rendőrök

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 33 éves sárkeresztúri lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2023. március 24-én a hajnali órákban Székesfehérváron, a Mura utcában egy Opel típusú személygépkocsi katalizátorát kísérelte meg eltulajdonítani, azonban egy ottlakó tettében megzavarta, így a férfi a gépkocsiban várakozó társával együtt a helyszínről elmenekült.

A részletes és széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök rövid időn belül beazonosították a tolvajt, akit 2023. március 29-én Sárkeresztúron elfogtak.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai kihallgatták a férfit, majd őrizetbe vételét követően, előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.