Kábítószer-kereskedők őrizetben - fehérvári duó kezén kattant a bilincs

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében csaptak le az illegális szert árusító székesfehérvári párosra. A gyanúsított férfit és élettársát letartóztatta a bíróság.
2022.11.11. 14:49 |
Kábítószer-kereskedők őrizetben - fehérvári duó kezén kattant a bilincs

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő, Bűnügyi, Vizsgálati, Bűnügyi Technikai és Helyszínelő Osztály rendőrei a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együtt 2022. november 9-én összehangolt akció keretében csaptak le a székesfehérvári kábítószer-kereskedő párra.

A művelet során a rendőrök székesfehérvári otthonukból állították elő a 38 éves férfit és élettársát, a 31 éves nőt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A hónapokig tartó nyomozási munka eredményeként sikerült feltérképezni a férfi illegális tevékenységét, és élettársának közreműködését a kábítószer értékesítésében. Az akció során a rendőrök kutatást hajtottak végre a pár által használt ingatlanban, melynek során különböző mennyiségű és minőségű kábítószergyanús növényi származékot, több a kábítószer porciózásához is használható eszközt, csomagolóanyagot, készpénzt és mobiltelefon-készülékeket találtak és foglaltak le. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai a drogárusokat – őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk ügyészi indítványozására, amit a Székesfehérvári Járásbíróság 2022. november 11-én mindkét gyanúsított vonatkozásában elrendelt.