Ittasan vezetett és egy kerítés állította meg Székesfehérváron

Senki sem sérült meg abban a balesetben, ami november 23-án a Beregszászi utcában történt. Egy autós reggel az egyik ház kerítésének hajtott, valószínűleg azért mert ittasan vezetett. A rendőrök nemcsak elvették a sofőr jogosítványát, feljelentést is tett ellene - adta hírül a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
2022.11.24. 09:52 |
Ittasan vezetett és egy kerítés állította meg Székesfehérváron

Az egyenruhások anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2022. november 23-án reggel Székesfehérváron, a Beregszászi utcában, ahol egy férfi autójával egy ingatlan kerítésének hajtott. A helyszínelés során megállapítást nyert, hogy az 58 éves sárszentágotai sofőr járművét úgy vezette, hogy elindulás előtt szeszes italt fogyasztott. A férfit a rendőrök mintavételre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és büntető feljelentést tettek ellene.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok betartására. A szeszes italok és bódító szerek használata már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat váltanak ki, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. Fogyasztásuk hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, a baleseti kockázat kimagasló. Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak önmagát, mások életét is veszélyezteti!