Ellopta egy idős ember kulcsát - közterület-felügyelők kapták el a tolvajt

Hétfőn kora délután a térfigyelő kameraközpontban szolgálatot teljesítő közterület-felügyelők egy gyanús alakra lettek figyelmesek, aki az Oskola utcában egy idős férfi kosarából egy ismeretlen tárgyat lopott el éppen.
2021.06.01. 16:04 |

Közterület-felügyelők találták meg a kulcsot, amit az idős férfitől lopott el a tolvaj 

A térfigyelők azonnal értesítették a járőrszolgálatot ellátó felügyelőket, és közben figyelték az elkövető útvonalát a kamerákon keresztül. Az egyik Palotai úti bevásárlóközpontban utol is érték a közterület-felügyelők, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a bűncselekmény elkövetőjét.

Egy másik kollégájuk a sértett férfi után ment, aki sajnos észre sem vette, hogy eltűnt valamije. Szerencsére – a kamerák képeinek visszanézése során – a felügyelők megtalálták a kulcsot, amit az elkövető elrejtett a lopást követően, így késő délután vissza is tudták adni a tulajdonosának. A bácsi nagyon hálás volt, és kiderült, csak akkor jött rá, hogy tényleg eltűnt valamije, amikor hazaérkezve nem találta a kulcsát.

Ez az eset is jó példája, hogy a térfigyelő központban dolgozó és a járőrszolgálatot ellátó közterület-felügyelők gyorsan és hatékonyan tudtak intézkedni a kamerák segítségével.

Kék hírek

 1. Kigyulladt egy kamion az M7-esen Székesfehérvárnál

  Egy kamion traktorrésze teljesen, míg pótkocsija részben égett az M7-es autópálya 63-as kilométerszelvényénél, Székesfehérvár térségében, a Letenye felé vezető oldalon. A tűz a sztráda melletti bozótosra is átterjedt.

  2021.06.10.
 2. Életveszélyes manőver - elektromos rollerrel közlekedett az autópályán

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái számtalan meredek és sokkoló esetet rögzítettek már, de olyat, mint ami hétfő délután történt az M1-es autópályán, még a tapasztalt diszpécserek sem nagyon láttak: egy fiatal férfi ugyanis e-rollerrel közlekedett az ország legforgalmasabb autópályájának leállósávján Bicske térségében.

  2021.06.09.
 3. Érdemes tudni néhány fontos szabályt mielőtt csónakba ül!

  Még csak pár napja van hivatalosan nyár, de igazán jó időt még nem tapasztaltunk az évben. Azonban most már joggal számíthatunk a melegre és a napsütésre. Amint ez az időszak beköszönt, a Gárdonyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vízi körzeti megbízottjai is éberebben szolgálják és védik a turisztikai idényben arra látogatókat.

  2021.06.08.
 4. Hasznos tanácsok strandoláshoz a vízirendőröktől

  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai mindenkit arra kérnek, hogy viharjelzéskor minden esetben tartsák be a vízen tartózkodás szabályait! A viharjelzés figyelembevételével, a jó helyzetértékeléssel és az alapvető biztonsági intézkedések betartásával legtöbbször megelőzhetők a veszélyhelyzetek.

  2021.06.04.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4