A Helyi Védelmi Bizottság határozata a Székely utcai ingatlanokra

Az elmúlt időszakban lehullott rendkívül sok csapadék következtében belvízi helyzet alakult ki Székesfehérváron a Székely utcai zártkerti ingatlanokat érintően. A Járási Helyi Védelmi Bizottság az élet- és anyagi javak védelme érdekében arról határozott, hogy a zártkerti ingatlanokban élőknek élet- és vagyonbiztonságának érdekében el hagyni az ingatlanokat.
2018.09.04. 18:24 |

A Székesfehérvári Járás Helyi Védelmi Bizottsága 2/2018. (IX. 04.) számú HVB határozatában a belvíz által veszélyeztetett Székely utcai zártkerti ingatlanokat érintő döntést hozott.

Az élet- és anyagi javak védelme érdekében a belvíz által veszélyeztetett Székely utcai lakóknak haladéktalanul el kell hagyniuk ingatlanjaikat.

A HVB felkérte az E-ON Zrt-t, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket. Az E-ON az érintett ingatlanoknál felülvizsgálja a hálózati vételi pontokat, csatlakozásokat és szükség esetén gondoskodik a leválasztásokról, ennek tényéről értesíti az érintett ingatlan tulajdonosát. A belvíz levonulását követően az áramszolgáltató a szolgáltatást a kikapcsolt fogyasztóknál haladéktalanul visszaállítja.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közreműködik a lakosság tájékoztatásában és a vagyonbiztonság érdekében fokozott ellenőrzést biztosít a körzetben. A Rendőrség munkáját a Polgárőrség is támogatja. A Rendőrség közreműködésével azon Székely utcai lakók, akiknek erre szükségük van, elhelyezést kaphatnak a József Attila Kollégiumban és a Kríziskezelő Központban.

Közlemények

 1. Fogadóórára várja a felsővárosiakat Földi Zoltán április 11-én a Királykút Emlékházban

  Felsőváros önkormányzati képviselője, Földi Zoltán április 11-én, csütörtökön 17 órától tart fogadóórát a Királykút Emlékházban, (Mikszáth Kálmán utca 25.) amelynek első emeletén található irodájában 19 óráig várja a 10. számú választókörzetben élőket.

  2019.04.10.
 2. Szombaton lezárják az Ányos Pál utca MMK előtti szakaszát

  Szombaton a Fejér Megyei Diáknapok rendezvényeinek az idején lezárják az Ányos Pál utca MMK előtti szakaszát a bank felőli csatlakozástól a Csitáry G. Emil utca felőli stopvonalig. A 6-20 óra közötti korlátozás idején az érintett távolsági és helyközi buszok terelőúton közlekednek. 

  2019.04.10.
 3. Lakossági fórumot tart hétfőn késő délután Molnár Tamás önkormányzati képviselő

  Lakossági fórum lesz jövő hétfőn a Vasvári Pál Gimnáziumban: a 4. számú választókörzet lakóit 17 órára várja Molnár Tamás önkormányzati képviselő. A rendezvényen részt vesz dr. Cser-Palkovics András polgármester is. 

  2019.04.10.
 4. Rágcsálóirtás kezdődik április 15-től Székesfehérváron

  A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2019 április 15-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalma. Felhívjuk a figyelmet, hogy a rágcsálóirtás sikere, és saját egészségvédelmük érdekében a kihelyezett irtószeres dobozokat ne érintsék és a vízfolyások mellett kutyasétáltatáskor is legyenek körültekintőek!

  2019.04.08.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Webkamera


360 Fehérvár

Óvodai beiratkozás 2019.

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek