Apa-fia szupernapot rendeznek hétvégén az Öreghegyi Közösségi Házban

Apák napja alkalmából rendeznek sportos, játékos délutánt az Öreghegyi Közösségi Házban június 16-án, vasárnap 15 órától. Többek között óriás foci, tollaslabda, darts, óriás jenga, tapadókorongos íjászat és spikeball szerepel a vidám délután kínálatban, a napot a Garfield című új amerikai animációs film vetítése zárja.
2024.06.11. 08:32 |
Apa-fia szupernapot rendeznek hétvégén az Öreghegyi Közösségi Házban

A június 16-án délután három és este hét között zajló programkavalkáddal kifejezetten apákat és fiaikat szólítja meg az intézmény az Apa-fia szupernapon.

A sok sportlehetőség közül bizonyára minden korosztály megtalálja majd a neki valót, azonban mégis inkább az iskolás gyerekek és édesapjuk az első számú célközönség. Az apák napja nemcsak az édesapákról szól, várják a nagypapákat, a keresztapukákat és nagybácsikat is – vagyis minden olyan felnőtt férfit és kisfiút, akiknek apa-fia szerep adatott meg. A rendezvényen óriásfoci, tollaslabda, kispályás foci, óriás jenga, darts, tapadókorongos íjászat, lengőteke, mini pingpongasztal, spikeball és óriás unó várja a résztvevőket.

A délutánt a Garfield című új amerikai animációs vígjáték 17 órakor kezdődő vetítése zárja, ahol babzsákok teszik kényelmesebbé a filmnézést és nem hiányozhat a popcorn sem. Csupa móka és nevetés várja a fiúgyerekeket, akik egy hamisítatlan „pasis” programnak lehetnek részesei az édesapjukkal. A program sajtónyilvános. Belépő: 2000 Ft

Az eseményre a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon vásárolható jegy, személyesen pedig a rendezvény előtt a helyszínen lehet belépőt váltani, amennyiben elővételben nem kel el minden jegy.

Fehérvári színes

 1. Borsófesztivál Feketehegyen

  Rengeteg játék és borsó minden mennyiségben: gyereknapba oltott borsófesztivál részesei lehettek azok, akik a szombat délelőttöt Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban töltötték. A főzőversenyt idén is a Hódok csapata nyerte: zöldséges marharaguból, zöldborsóval töltött canneliből és zöldborsókrémből álló menüjükre maximális pontszámot kaptak a zsűritől.

  2024.06.15.
 2. Amerikai álom

  Egy igaz történet a szoftver-szállítási igazgató, a helyi járatos autóbusz-vezető és a gipszkarton szerelő megvalósult álmáról. Egy álom, amelyet terveztek, amelyért futni kellett egészen Amerikáig. Az ÖKK Podcast legfrissebb epizódjának vendégei, a székesfehérvári Heim Attila, Dombóvári Csaba és Kotsis Tibor május elején teljesítették az Orange County Maratont Kaliforniában.

  2024.06.15.
 3. Ingyenes egészségnap Feketehegy-Szárazréten

  Egészségnapot rendeznek június 22-én, szombaton 9.00 és 13.00 óra között Feketehegy-Szárazréten. A vizsgálatokra előzetesen június 17-én, hétfőn kell bejelentkezni.

  2024.06.14.
 4. Bevezetés a japán kalligráfiába

  Két hétvégén, négy alkalommal csatlakozhatnak a japán kalligráfia iránt érdeklődők ahhoz a foglalkozáshoz, amelyet Adrián Lóránt tart a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában. Június 15-én és június 22-én, szombaton 9 és 10.45 órától tanulhatják meg az ecsetfogás technikáját és készíthetnek el egy kandzsit a résztvevők. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  2024.06.13.