Kézilabda - Debrecenben nyert az Alba Fehérvár KC

Végre megmozdult valami, és összességében magabiztos győzelmet aratott az Alba Fehérvár KC. Deli Rita gárdája Debrecenben nyert két góllal.

2017.10.18. 19:47 |

A Kisvárda és Vác elleni egygólos hazai vereségek után talán sokan azt gondolták, elátkozták idénre az Alba Fehérvár KC-t. Az azonban a korábbi meccseken is látszott, hogy több van a gárdában, mint amit eddig mutatott. Nos, ez Debrecenben – ott, ahol sosem könnyű győzni – végre kijött a csapatból. A keretben már ott volt a múlt héten igazolt brazil kapus, Flavia Gabina, Gorsenyina meg ott folytatta, ahol a Vác ellen abbahagyta – akkor tizenhárom találatig jutott, szerdán pedig kilencig. A meccs elején nem igazán tudott ellépni egyik gárda sem a másiktól, de a Fehérvár negyedóra magasságában rákapcsolt, és bő tíz perccel a szünet előtt már öttel is vezetett, a félidőre ebből négy maradt meg (13-17). A második játékrészben majdnem tizenöt perc kellett a Lokinak mire kettőre tudta csökkenteni a különbséget, de ennél közelebb már került ellenfeléhez a hazai gárda. 1:13-mal a vége előtt négygólos fehérvári előnyt mutatott az eredményjelző, így nem kellett aggódni. Az Alba Fehérvár KC 27-25-re nyert Debrecenben, és ezzel második vendégsikerüknek örülhettek Májerék.

Sport

  1. Retro foci és nosztalgia a Mancz János utcában

    Jubileumi, 10. alkalommal gyűlik össze kispályás futballmeccsre a Mancz János utcai gyermekéveik emlékére az egykori székesfehérvári fiatalokból verbuválódott sportos társaság június 22-én, pénteken 17.00 órakor.

    2018.06.22.
  2. Szántó Imre és Kótai Misi is ellátogatott a Videoton Box Club edzőtáborába

    Első alkalommal várta edzőtáborba fiatalabb és tapasztaltabb sportolóit a Videoton Box Club az elmúlt hétvégén Velencére. A kétnapos boxtáborba ellátogatott Szántó Imre (Öcsi bácsi), mesteredző, akinek a szárnyai alatt vált Kovács Kokó István olimpiai bajnokká és Kótai Mihály, a WBC és az IBO egykori váltósúlyú világbajnoka, a Ferencváros Ökölvívó Szakosztályának vezetője is, akik hasznos tanácsokkal látták el a fiatal ökölvívó-palántákat és a versenyzőket egyaránt.

    2018.06.20.
  3. Nem sikerült a címvédés - ezüstérmes a Kiskút Tenisz Klub

    Szoros csatában, de alulmaradt a címvédő Kiskút Tenisz Klub az MTK elleni rangadón a női Szuperliga negyedik fordulójában. A fővárosiak győzelmükkel biztosan bajnokok, a fehérvári csapat pedig a tavalyi arany után idén ezüstérmes.

    2018.06.19.
  4. A luxemburgi Dudelange lesz a Videoton ellenfele a BL első selejtezőkörében

    A luxemburgiak az elmúlt 18 évben 14-szer nyerték meg hazájuk bajnokságát. A tervek szerint az odavágó Luxemburgban lesz július 10-én vagy 11-én, a visszavágó pedig Felcsúton, július 17-én vagy 18-án. A Vidi luxemburgi csapattal története során még nem találkozott.

    2018.06.19.

Múzeumok éjszakája

Sport

Aktuális pályázatok

Sportolási lehetőségek, sportágak