Alba Fehérvár KC: ötgólos vereség Siófokon

Ismét sok gólt kapott az Alba Fehérvár KC, és bár a Balaton partján nem számít kevésnek a huszonkilenc lőtt, ezúttal ez nem volt elég a pontszerzéshez. A Siófok 34-29-re győzött, és begyűjtötte mindkét bajnoki pontot.

2018.01.06. 19:49 |

A Siófok végig vezetett az Alba Fehérvár KC ellen, és csak a kezdéskor, illetve a harmadik percben 1-1-nél volt döntetlen az állás. A házigazdák folyamatosan növelték előnyüket, a tizenharmadik perc végén már hét góllal vezetett a légiósoktól hemzsegő balatoni gárda. Innét még visszajött a meccsbe a Fehérvár, Claudine Mendy góljával másfél perccel a szünet előtt csak kettő volt közte, de a Siófok a félidő végéig még kétszer megzörgette az Alba kapuját, így 19-15 állt az eredményjelzőn harminc percnyi játék után.

A négygólos különbség azt jelentette, hogy lőtávolon belül maradt a két együttes. De nem sokáig, a Siófok alaposan rákapcsolt, és nyolc és gél perccel az újrakezdést követően már nyolccal vezetett. Néhány perccel később pedig már kilenccel, nem sokon múlt tehát, hogy „számoljanak” a hazai drukkerek. A végére azért valamelyest szűkült a két csapat közti olló, a Siófok megérdemelten, 34-29-re győzött 2018 első bajnokiján az Alba Fehérvár KC ellen.

Siófok KC – Alba Fehérvár KC 34-29 (19-15)

Sport

 1. Szombaton egész nap a profi táncosoké a Köfém-csarnok

  A versenytánc magyar élmezőnyének részvételével rendezi meg a Laguna Kulturális és Tánc Sport Egyesület a XVII. Lászlóvill Kupa Táncversenyt, 2018. március 24-én szombaton 10 órától, a Köfém Sportcsarnokban. Egész nap tart majd a program.

  2018.03.23.
 2. Történelmi szezon előtt a Fehérvár Enthroners, szombaton rajt!

  Március 24-én, szombaton megkezdi szereplését a HFL-ben, a magyar csúcsligában a Fehérvár Enthroners. A kiadott időponthoz képest egy órával később, 15 órakor kezdődik a mérkőzés. A székesfehérvári amerikai futball-csapat két év alatt jutott fel a legmagasabb osztályba, és idén a magyar élvonal mellett az osztrák divízió IV-ben is megméretteti magát.

  2018.03.21.
 3. Hozta a kötelezőt az Alba a MAFC ellen a kosárbajnokságban

  Egy kellemetlen jászberényi vereség után a sereghajtó MAFC ellen javíthatott az Alba Fehérvár a kosárlabda-bajnokságban.A fővárosiak nem nagyon tudták megállítani támadásban a Mohammed vezette hazaiakat, már szünetig csaknem hatvan pontot dobott az Alba. Később hússzal is vezettek a fehérváriak, de a védekezés kihagyásai miatt sok pontot kaptak. A győzelmet nem fenyegette veszély az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén.

  2018.03.21.
 4. Juhász Roland a Hivatásos Labdarúgók Szervezete új elnöke

  Az elnöki posztot nyolc éven át betöltő, ám egyéb feladatai miatt leköszönő ferencvárosi Gera Zoltán helyére a tagság ellenszavazat nélkül megválasztotta Juhász Rolandot, a Videoton csapatkapitányát a Hivatásos Labdarúgók Szervezete elnökének.

  2018.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak