Alba Fehérvár KC: ötgólos vereség Siófokon

Ismét sok gólt kapott az Alba Fehérvár KC, és bár a Balaton partján nem számít kevésnek a huszonkilenc lőtt, ezúttal ez nem volt elég a pontszerzéshez. A Siófok 34-29-re győzött, és begyűjtötte mindkét bajnoki pontot.

2018.01.06. 19:49 |

A Siófok végig vezetett az Alba Fehérvár KC ellen, és csak a kezdéskor, illetve a harmadik percben 1-1-nél volt döntetlen az állás. A házigazdák folyamatosan növelték előnyüket, a tizenharmadik perc végén már hét góllal vezetett a légiósoktól hemzsegő balatoni gárda. Innét még visszajött a meccsbe a Fehérvár, Claudine Mendy góljával másfél perccel a szünet előtt csak kettő volt közte, de a Siófok a félidő végéig még kétszer megzörgette az Alba kapuját, így 19-15 állt az eredményjelzőn harminc percnyi játék után.

A négygólos különbség azt jelentette, hogy lőtávolon belül maradt a két együttes. De nem sokáig, a Siófok alaposan rákapcsolt, és nyolc és gél perccel az újrakezdést követően már nyolccal vezetett. Néhány perccel később pedig már kilenccel, nem sokon múlt tehát, hogy „számoljanak” a hazai drukkerek. A végére azért valamelyest szűkült a két csapat közti olló, a Siófok megérdemelten, 34-29-re győzött 2018 első bajnokiján az Alba Fehérvár KC ellen.

Siófok KC – Alba Fehérvár KC 34-29 (19-15)

Sport

 1. Szántó Imre és Kótai Misi is ellátogatott a Videoton Box Club edzőtáborába

  Első alkalommal várta edzőtáborba fiatalabb és tapasztaltabb sportolóit a Videoton Box Club az elmúlt hétvégén Velencére. A kétnapos boxtáborba ellátogatott Szántó Imre (Öcsi bácsi), mesteredző, akinek a szárnyai alatt vált Kovács Kokó István olimpiai bajnokká és Kótai Mihály, a WBC és az IBO egykori váltósúlyú világbajnoka, a Ferencváros Ökölvívó Szakosztályának vezetője is, akik hasznos tanácsokkal látták el a fiatal ökölvívó-palántákat és a versenyzőket egyaránt.

  2018.06.20.
 2. Nem sikerült a címvédés - ezüstérmes a Kiskút Tenisz Klub

  Szoros csatában, de alulmaradt a címvédő Kiskút Tenisz Klub az MTK elleni rangadón a női Szuperliga negyedik fordulójában. A fővárosiak győzelmükkel biztosan bajnokok, a fehérvári csapat pedig a tavalyi arany után idén ezüstérmes.

  2018.06.19.
 3. A luxemburgi Dudelange lesz a Videoton ellenfele a BL első selejtezőkörében

  A luxemburgiak az elmúlt 18 évben 14-szer nyerték meg hazájuk bajnokságát. A tervek szerint az odavágó Luxemburgban lesz július 10-én vagy 11-én, a visszavágó pedig Felcsúton, július 17-én vagy 18-án. A Vidi luxemburgi csapattal története során még nem találkozott.

  2018.06.19.
 4. Ismét Fehérváron versenyeznek a legjobb magyar atléták

  A 123. atlétikai magyar bajnokságot rendezik péntektől vasárnapig a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Centrumban. Több mint ötszáz egyéni nevezés érkezett, hatvan egyesület atlétái versenyeznek a sportág legfontosabb hazai seregszemléjén.

  2018.06.19.

Múzeumok éjszakája

Sport

Aktuális pályázatok

Sportolási lehetőségek, sportágak