Kétszer is vezetett Dornbirnban a Volán, mégis kikapott

Az alsóházat vezető Dornbirn otthonában lépett pályára a középszakasz harmadik körében – az első kettőt győzelemmel záró – Fehérvár AV19. A meccsen többször is változott, hogy melyik csapat vezet, végül kevesebb mint tíz perccel a vége előtt a hazaik ütötték meg a győztes gólt.

2018.02.08. 21:36 |

Palin kezdte a gólgyártást a Fehérvár AV19 dornbirni fellépésén, majd harmad vége felé gyorsan, tíz másodperc alatt fordítottak a házigazdák. A Volán azonban nem adta fel, és még a szünet előtt, 19:40-nél Erdély Csanád egyenlített. A harmincadik percben aztán megint a fehérváriaknál volt az előny: ismét Erdély talált be, és ezúttal is Kóger adta gólpasszt, csakúgy, mint az elsőnél. Negyedóra volt hátra a mérkőzés rendes-játékidejéből, amikor is jött Caruso, és megint egyenlő volt az állás. Hat és fél perccel később pedig ismét a Dornbirn került előnybe: Reid lőtte a negyediket, ez pedig, mint később kiderült, a győztes találat volt. Folytatás szombaton, hazai pályán a Villach ellen.

Dornbirn – Fehérvár AV19 4-3 (2-2, 0-1, 2-0)
gólszerzők: D'Alvise, McMonagle, Caruso, Reid, illetve Palin, Erdély (2).

Sport

 1. Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

  Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a  MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként. A meccset a kispesti pálya közelgő átépítése miatt az MTK stadionjában rendezték, és hamar vezethetett volna a Vidi, de megint büntetőt rontott. Utána viszont két gólt szerzett a Nikolics-csapat és emberelőnybe is került szünetig. Utána pedig gyorsan növelte előnyét, hamar eldőlt a rangadó.

  2018.08.18.
 2. Újabb hajókategóriában rendez Balatonkerülő vitorlás versenyt Fa Nándor

  A legendás fehérvári vitorlázó hosszú idő óta szervezi a szóló Balatonkerülést, hétvégén azonban - kísérleti jelleggel - a verseny kétszemélyes változatára kerül sor. A hajók legénységeinek Csopakról indulva kell a lehető legrövidebb idő alatt körbehajózniuk a magyar tengert.

  2018.08.17.
 3. Matteo Moschetti nyert - Székesfehérvárra érkezett a Tour de Hongrie

  Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben. A velencei rajtra 27 fokos, derűs időben került sor, a Székesfehérvárig tartó 190 kilométer során három gyorsasági és két hegyi részhajrá várt a 126 fős mezőnyre. Fehérváron a városban ezrek szurkoltak az utak mellett a mezőnynek.

  2018.08.16.
 4. Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

  Augusztus 21-én kezdetét veszi a székesfehérvári Sport nagyhét, melynek keretében keddtől csütörtökig minden délután programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig a Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont a város.

  2018.08.16.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak