Kétszer is vezetett Dornbirnban a Volán, mégis kikapott

Az alsóházat vezető Dornbirn otthonában lépett pályára a középszakasz harmadik körében – az első kettőt győzelemmel záró – Fehérvár AV19. A meccsen többször is változott, hogy melyik csapat vezet, végül kevesebb mint tíz perccel a vége előtt a hazaik ütötték meg a győztes gólt.

2018.02.08. 21:36 |

Palin kezdte a gólgyártást a Fehérvár AV19 dornbirni fellépésén, majd harmad vége felé gyorsan, tíz másodperc alatt fordítottak a házigazdák. A Volán azonban nem adta fel, és még a szünet előtt, 19:40-nél Erdély Csanád egyenlített. A harmincadik percben aztán megint a fehérváriaknál volt az előny: ismét Erdély talált be, és ezúttal is Kóger adta gólpasszt, csakúgy, mint az elsőnél. Negyedóra volt hátra a mérkőzés rendes-játékidejéből, amikor is jött Caruso, és megint egyenlő volt az állás. Hat és fél perccel később pedig ismét a Dornbirn került előnybe: Reid lőtte a negyediket, ez pedig, mint később kiderült, a győztes találat volt. Folytatás szombaton, hazai pályán a Villach ellen.

Dornbirn – Fehérvár AV19 4-3 (2-2, 0-1, 2-0)
gólszerzők: D'Alvise, McMonagle, Caruso, Reid, illetve Palin, Erdély (2).

Sport

 1. Így ünnepelték a szurkolók a Videoton harmadik bajnoki címét Fehérváron

  Miután végig irányítva, két gólt lőve legyőzte a Videoton a Honvéd gárdáját, egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította első helyét a tabellán. A bajnokcsapatot a hagyományokhoz hűen Székesfehérváron a Városház téren várták a szurkolók, akik csodálatos hangulatot teremtve tették felejthetetlenné a Videoton harmadik bajnoki címét.

  2018.05.28.
 2. Legyőzte a Honvédot, harmadszor bajnok a Videoton!

  Végig irányítva, két gólt lőve legyőzte a Videoton a Honvéd gárdáját, ezzel pedig egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította első helyét a tabellán. A Városház téren este 11 órától várják a szurkolókat!

  2018.05.27.
 3. Futva a tiszta, egészséges Székesfehérvárért - már hetedszer

  Hetedik alkalommal rendezik meg a környezetvédelmi világnapon a Tiszta Egészséges Székesfehérvárért tömegfutást. Június első vasárnapján a megszokott helyszínen és távokon futhatnak a nevezők a Várkörúton.

  2018.05.25.
 4. Megfelelni a kihívásnak – idén is sokan fognak mozogni Fehérváron

  Challenge Day, vagyis A Kihívás Napja – kanadai eredetű, itthon a Magyar Szabadiősport Szövetség által felügyelt egynapos tömeges sportolás, mozgás. Az esemény, amelyen minden város bizonyíthatja, mennyire sportosan élnek lakói. Székesfehérvár hagyományosan aktív a versenyben, így lesz ez jövő szerdán is.

  2018.05.24.

Hetedhét Játékfesztivál

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak