Ismét gólképtelen Volán, vereség Salzburgban

Nehéz idegenbeli túrán szerepel a Fehérvár AV19, ezen a hétvégén Salzburgban és Dornbirnban kellene szaporítania pontjai számát. A Red Bull ellen nem sikerült, sőt gólt lőni sem, akárcsak előzőleg a Klagenfurt ellen. Igaz, szoros meccset játszottak a fehérváriak, de pont nélkül maradtak. Vasárnap délután Dornbirnban folytatják.
2018.01.20. 22:09 |

A Salzburg erősen kezdte a Fehérvár elleni mérkőzését. A hazaiak az első 20 percben 17:5-re nyerték a kapura lövési mutatót, fölényük 1 gólban testesült meg, az 5. percben Raphael Herburger betalált Mac Carruth kapujába. A nyitó harmad nem hozott kiállítást, ellenben a másodikban az osztrákok kétszer, míg a fehérváriak ötször játszhattak emberelőnyben. A magyar csapat hiába játszott közel fél harmadon át 5 a 4 ellen, hiába lőtt 18-szor kapura második harmadban, nem tudott egyenlíteni. A záró húsz percben újra a hazaiak játszottak fölényben, a 45. percben Herburger meglőtte önmaga és csapata 2. gólját. Több találat nem esett, Luka Gracnar 29 védéssel ért el shutoutot. A Fehérvár a Klagenfurt elleni 3-0-s vereség után újfent lőtt gól nélkül maradt - tudósított a jegkorongblog.hu

Red Bull Salzburg - Fehérvár AV19 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)
Gl.: Herburger (2)

Sport

 1. Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

  Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a  MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként. A meccset a kispesti pálya közelgő átépítése miatt az MTK stadionjában rendezték, és hamar vezethetett volna a Vidi, de megint büntetőt rontott. Utána viszont két gólt szerzett a Nikolics-csapat és emberelőnybe is került szünetig. Utána pedig gyorsan növelte előnyét, hamar eldőlt a rangadó.

  2018.08.18.
 2. Újabb hajókategóriában rendez Balatonkerülő vitorlás versenyt Fa Nándor

  A legendás fehérvári vitorlázó hosszú idő óta szervezi a szóló Balatonkerülést, hétvégén azonban - kísérleti jelleggel - a verseny kétszemélyes változatára kerül sor. A hajók legénységeinek Csopakról indulva kell a lehető legrövidebb idő alatt körbehajózniuk a magyar tengert.

  2018.08.17.
 3. Matteo Moschetti nyert - Székesfehérvárra érkezett a Tour de Hongrie

  Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben. A velencei rajtra 27 fokos, derűs időben került sor, a Székesfehérvárig tartó 190 kilométer során három gyorsasági és két hegyi részhajrá várt a 126 fős mezőnyre. Fehérváron a városban ezrek szurkoltak az utak mellett a mezőnynek.

  2018.08.16.
 4. Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

  Augusztus 21-én kezdetét veszi a székesfehérvári Sport nagyhét, melynek keretében keddtől csütörtökig minden délután programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig a Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont a város.

  2018.08.16.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak