Ismét gólképtelen Volán, vereség Salzburgban

Nehéz idegenbeli túrán szerepel a Fehérvár AV19, ezen a hétvégén Salzburgban és Dornbirnban kellene szaporítania pontjai számát. A Red Bull ellen nem sikerült, sőt gólt lőni sem, akárcsak előzőleg a Klagenfurt ellen. Igaz, szoros meccset játszottak a fehérváriak, de pont nélkül maradtak. Vasárnap délután Dornbirnban folytatják.
2018.01.20. 22:09 |

A Salzburg erősen kezdte a Fehérvár elleni mérkőzését. A hazaiak az első 20 percben 17:5-re nyerték a kapura lövési mutatót, fölényük 1 gólban testesült meg, az 5. percben Raphael Herburger betalált Mac Carruth kapujába. A nyitó harmad nem hozott kiállítást, ellenben a másodikban az osztrákok kétszer, míg a fehérváriak ötször játszhattak emberelőnyben. A magyar csapat hiába játszott közel fél harmadon át 5 a 4 ellen, hiába lőtt 18-szor kapura második harmadban, nem tudott egyenlíteni. A záró húsz percben újra a hazaiak játszottak fölényben, a 45. percben Herburger meglőtte önmaga és csapata 2. gólját. Több találat nem esett, Luka Gracnar 29 védéssel ért el shutoutot. A Fehérvár a Klagenfurt elleni 3-0-s vereség után újfent lőtt gól nélkül maradt - tudósított a jegkorongblog.hu

Red Bull Salzburg - Fehérvár AV19 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)
Gl.: Herburger (2)

Sport

 1. ARAK AKTIV - kilencedik alkalommal indult útjára a kisiskolások versenye

  Kilencedik alkalommal indult útjára az ARAK AKTIV versenysorozata, hogy a fehérvári iskolákban színes és látványos gyakorlataival megismertesse az atlétika versenyszámait az alsó tagozatos kisdiákokkal. Az idei verseny a Szent Imre Általános Iskolában indult kedden.

  2018.02.20.
 2. Fehérvári helyezések a megyei sakk diákolimpia csapat döntőiben

  Szombaton ismét a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a megyei sakk diákolimpia versenyének, ezúttal a csapatversenyt rendezték meg az iskolában. A verseny tétje a korcsoportonkénti megyei bajnoki cím, és a szombathelyi országos döntőbe jutás volt. 

  2018.02.20.
 3. Kovács Zoltán: Huszti hazatérése pozitív üzenetet hordoz

  „Huszti Szabolcs hazatérése pozitív üzenetet hordoz a magyar labdarúgás számára.” - mondta Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója hétfőn, aki hozzátette: „nem kell bemutatni, milyenek az emberi és szakmai kvalitásai, már eddig is sokat kaptunk tőle, biztos vagyok benne, sok örömöt szerez majd a fehérvári szurkolóknak.”

  2018.02.20.
 4. A tóvárosi lányok nyerték meg a városi kosárlabda diákolimpia döntőjét

  A Tóvárosi Általános Iskola és a Ciszterci Szent István Gimnázium vívta a 2017/2018 tanévi Székesfehérvár városi IV. korcsoportos - 2003-ban és 2004-ben született tanulók - lány kosárlabda diákolimpia döntőjét hétfőn, az Alba Regia Sportcsarnokban. A versenyt Thuróczy Nóra, az Építők és a magyar válogatott legendás kosárlabdázója emlékére rendezték meg, a díjakat Székesfehérvár polgármestere adta át. 

  2018.02.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak