Eredményesen szerepeltek a fehérváriak a sakk megyei egyéni diákolimpia döntőin

A dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a sakk diákolimpia megyei döntőinek az elmúlt hétvégén. Nemenként 6-6 korcsoportban külön versenyeztek az Élő-pontszámos és az Élő pontszámmal nem rendelkező sakkozók, a tét az országos döntőbe jutás volt. Az amatőröknél az első helyezettek, a versenyzői kategóriából a dobogósok indulhatnak az országos döntőben. 
2018.02.05. 11:04 |

A székesfehérvári iskolák legeredményesebb versenyzői a sakk megyei egyéni diákolimpia döntőin nemenként, korcsoportonként, amatőr és versenyzői kategóriánként:

F1A. 3. Szőnyi Bence (Vörösmarty), F2A. 1. Fekete Csaba (Szent Imre), F3A. 1. Elekes Bence (Teleki), F4A. 1. Németh Márton (Ciszterci), F5A. 1. Gáti Krisztián (Széchenyi)

L1A. 1. Neulinger Renáta (Szent Imre), L2A. 4. Hoffman Dorottya (Szent Imre), L3A. 1. Járossy Jázmin (Szent Imre), L4A. 2. Németh Fruzsina (Ciszterci)

F3V. 3. Kun Bálint (Munkácsy), F4V. 4. Bernáth Bence (Németh), F5V. 2. Rabi-Nagy Dániel (Teleki), F6V. 2. Somos Máté (Tóparti)

L4V. 3. Leipold Zóra (Teleki), L6V. 2. Szűcs Edina (Kodolányi)

Sport

 1. Így ünnepelték a szurkolók a Videoton harmadik bajnoki címét Fehérváron

  Miután végig irányítva, két gólt lőve legyőzte a Videoton a Honvéd gárdáját, egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította első helyét a tabellán. A bajnokcsapatot a hagyományokhoz hűen Székesfehérváron a Városház téren várták a szurkolók, akik csodálatos hangulatot teremtve tették felejthetetlenné a Videoton harmadik bajnoki címét.

  2018.05.28.
 2. Legyőzte a Honvédot, harmadszor bajnok a Videoton!

  Végig irányítva, két gólt lőve legyőzte a Videoton a Honvéd gárdáját, ezzel pedig egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította első helyét a tabellán. A Városház téren este 11 órától várják a szurkolókat!

  2018.05.27.
 3. Futva a tiszta, egészséges Székesfehérvárért - már hetedszer

  Hetedik alkalommal rendezik meg a környezetvédelmi világnapon a Tiszta Egészséges Székesfehérvárért tömegfutást. Június első vasárnapján a megszokott helyszínen és távokon futhatnak a nevezők a Várkörúton.

  2018.05.25.
 4. Megfelelni a kihívásnak – idén is sokan fognak mozogni Fehérváron

  Challenge Day, vagyis A Kihívás Napja – kanadai eredetű, itthon a Magyar Szabadiősport Szövetség által felügyelt egynapos tömeges sportolás, mozgás. Az esemény, amelyen minden város bizonyíthatja, mennyire sportosan élnek lakói. Székesfehérvár hagyományosan aktív a versenyben, így lesz ez jövő szerdán is.

  2018.05.24.

Hetedhét Játékfesztivál

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak