Eredményesen szerepeltek a fehérváriak a sakk megyei egyéni diákolimpia döntőin

A dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a sakk diákolimpia megyei döntőinek az elmúlt hétvégén. Nemenként 6-6 korcsoportban külön versenyeztek az Élő-pontszámos és az Élő pontszámmal nem rendelkező sakkozók, a tét az országos döntőbe jutás volt. Az amatőröknél az első helyezettek, a versenyzői kategóriából a dobogósok indulhatnak az országos döntőben. 
2018.02.05. 11:04 |

A székesfehérvári iskolák legeredményesebb versenyzői a sakk megyei egyéni diákolimpia döntőin nemenként, korcsoportonként, amatőr és versenyzői kategóriánként:

F1A. 3. Szőnyi Bence (Vörösmarty), F2A. 1. Fekete Csaba (Szent Imre), F3A. 1. Elekes Bence (Teleki), F4A. 1. Németh Márton (Ciszterci), F5A. 1. Gáti Krisztián (Széchenyi)

L1A. 1. Neulinger Renáta (Szent Imre), L2A. 4. Hoffman Dorottya (Szent Imre), L3A. 1. Járossy Jázmin (Szent Imre), L4A. 2. Németh Fruzsina (Ciszterci)

F3V. 3. Kun Bálint (Munkácsy), F4V. 4. Bernáth Bence (Németh), F5V. 2. Rabi-Nagy Dániel (Teleki), F6V. 2. Somos Máté (Tóparti)

L4V. 3. Leipold Zóra (Teleki), L6V. 2. Szűcs Edina (Kodolányi)

Sport

 1. ARAK AKTIV - kilencedik alkalommal indult útjára a kisiskolások versenye

  Kilencedik alkalommal indult útjára az ARAK AKTIV versenysorozata, hogy a fehérvári iskolákban színes és látványos gyakorlataival megismertesse az atlétika versenyszámait az alsó tagozatos kisdiákokkal. Az idei verseny a Szent Imre Általános Iskolában indult kedden.

  2018.02.20.
 2. Fehérvári helyezések a megyei sakk diákolimpia csapat döntőiben

  Szombaton ismét a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a megyei sakk diákolimpia versenyének, ezúttal a csapatversenyt rendezték meg az iskolában. A verseny tétje a korcsoportonkénti megyei bajnoki cím, és a szombathelyi országos döntőbe jutás volt. 

  2018.02.20.
 3. Kovács Zoltán: Huszti hazatérése pozitív üzenetet hordoz

  „Huszti Szabolcs hazatérése pozitív üzenetet hordoz a magyar labdarúgás számára.” - mondta Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója hétfőn, aki hozzátette: „nem kell bemutatni, milyenek az emberi és szakmai kvalitásai, már eddig is sokat kaptunk tőle, biztos vagyok benne, sok örömöt szerez majd a fehérvári szurkolóknak.”

  2018.02.20.
 4. A tóvárosi lányok nyerték meg a városi kosárlabda diákolimpia döntőjét

  A Tóvárosi Általános Iskola és a Ciszterci Szent István Gimnázium vívta a 2017/2018 tanévi Székesfehérvár városi IV. korcsoportos - 2003-ban és 2004-ben született tanulók - lány kosárlabda diákolimpia döntőjét hétfőn, az Alba Regia Sportcsarnokban. A versenyt Thuróczy Nóra, az Építők és a magyar válogatott legendás kosárlabdázója emlékére rendezték meg, a díjakat Székesfehérvár polgármestere adta át. 

  2018.02.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak