Eredményesen szerepeltek a fehérváriak a sakk megyei egyéni diákolimpia döntőin

A dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a sakk diákolimpia megyei döntőinek az elmúlt hétvégén. Nemenként 6-6 korcsoportban külön versenyeztek az Élő-pontszámos és az Élő pontszámmal nem rendelkező sakkozók, a tét az országos döntőbe jutás volt. Az amatőröknél az első helyezettek, a versenyzői kategóriából a dobogósok indulhatnak az országos döntőben. 
2018.02.05. 11:04 |

A székesfehérvári iskolák legeredményesebb versenyzői a sakk megyei egyéni diákolimpia döntőin nemenként, korcsoportonként, amatőr és versenyzői kategóriánként:

F1A. 3. Szőnyi Bence (Vörösmarty), F2A. 1. Fekete Csaba (Szent Imre), F3A. 1. Elekes Bence (Teleki), F4A. 1. Németh Márton (Ciszterci), F5A. 1. Gáti Krisztián (Széchenyi)

L1A. 1. Neulinger Renáta (Szent Imre), L2A. 4. Hoffman Dorottya (Szent Imre), L3A. 1. Járossy Jázmin (Szent Imre), L4A. 2. Németh Fruzsina (Ciszterci)

F3V. 3. Kun Bálint (Munkácsy), F4V. 4. Bernáth Bence (Németh), F5V. 2. Rabi-Nagy Dániel (Teleki), F6V. 2. Somos Máté (Tóparti)

L4V. 3. Leipold Zóra (Teleki), L6V. 2. Szűcs Edina (Kodolányi)

Sport

 1. Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

  Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a  MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként. A meccset a kispesti pálya közelgő átépítése miatt az MTK stadionjában rendezték, és hamar vezethetett volna a Vidi, de megint büntetőt rontott. Utána viszont két gólt szerzett a Nikolics-csapat és emberelőnybe is került szünetig. Utána pedig gyorsan növelte előnyét, hamar eldőlt a rangadó.

  2018.08.18.
 2. Újabb hajókategóriában rendez Balatonkerülő vitorlás versenyt Fa Nándor

  A legendás fehérvári vitorlázó hosszú idő óta szervezi a szóló Balatonkerülést, hétvégén azonban - kísérleti jelleggel - a verseny kétszemélyes változatára kerül sor. A hajók legénységeinek Csopakról indulva kell a lehető legrövidebb idő alatt körbehajózniuk a magyar tengert.

  2018.08.17.
 3. Matteo Moschetti nyert - Székesfehérvárra érkezett a Tour de Hongrie

  Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben. A velencei rajtra 27 fokos, derűs időben került sor, a Székesfehérvárig tartó 190 kilométer során három gyorsasági és két hegyi részhajrá várt a 126 fős mezőnyre. Fehérváron a városban ezrek szurkoltak az utak mellett a mezőnynek.

  2018.08.16.
 4. Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

  Augusztus 21-én kezdetét veszi a székesfehérvári Sport nagyhét, melynek keretében keddtől csütörtökig minden délután programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig a Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont a város.

  2018.08.16.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak