Egy pontot szerzett a Volán a Villach ellen

Büntetők döntöttek a Fehérvár AV19 – Villach EBEL-meccsen az alsóházi középszakasz negyedik körében. A vendégek Sofron góljával vezettek, majd Luttinen egalizál. A hosszabbítás sem döntött, a szétlövés után a vendégek örülhettek.

2018.02.10. 20:26 |

Egymást követte a tabellán a Villach és a Fehérvár az alsóházban – ebben a sorrendben, így valóban fontos volt mindkét gárda számára az összecsapás. A vendégeknél régi ismerősöket is köszönthettek a fehérváriak, Andrew Sarauer és Sofron István személyében – utóbbi szerezte meg a vezetést a Villachnak a meccs derekán. A harmadik harmad elején azonban Arttu Luttinen egyenlített, jöhetett a hosszabbítás, melynek elején rögtön videóztak a bírók, Sofron találatát azonban ezúttal nem adták meg. A szétlövésben pedig a negyedik emberek döntöttek, egészen pontosan Hickmott, aki kétszer is bevette a büntetők során Carruth kapuját. A Volán tehát egy ponttal lett gazdagabb, a vereséggel azonban háromra nőtt a hátránya a még playoffot érő helyen álló Villachhal szemben.

Fehérvár AV19 – Villach 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1) – büntetőkkel.
Gólszerzők: Luttinen, illetve Sofron, Hickmott.

Sport

 1. Így ünnepelték a szurkolók a Videoton harmadik bajnoki címét Fehérváron

  Miután végig irányítva, két gólt lőve legyőzte a Videoton a Honvéd gárdáját, egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította első helyét a tabellán. A bajnokcsapatot a hagyományokhoz hűen Székesfehérváron a Városház téren várták a szurkolók, akik csodálatos hangulatot teremtve tették felejthetetlenné a Videoton harmadik bajnoki címét.

  2018.05.28.
 2. Legyőzte a Honvédot, harmadszor bajnok a Videoton!

  Végig irányítva, két gólt lőve legyőzte a Videoton a Honvéd gárdáját, ezzel pedig egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította első helyét a tabellán. A Városház téren este 11 órától várják a szurkolókat!

  2018.05.27.
 3. Futva a tiszta, egészséges Székesfehérvárért - már hetedszer

  Hetedik alkalommal rendezik meg a környezetvédelmi világnapon a Tiszta Egészséges Székesfehérvárért tömegfutást. Június első vasárnapján a megszokott helyszínen és távokon futhatnak a nevezők a Várkörúton.

  2018.05.25.
 4. Megfelelni a kihívásnak – idén is sokan fognak mozogni Fehérváron

  Challenge Day, vagyis A Kihívás Napja – kanadai eredetű, itthon a Magyar Szabadiősport Szövetség által felügyelt egynapos tömeges sportolás, mozgás. Az esemény, amelyen minden város bizonyíthatja, mennyire sportosan élnek lakói. Székesfehérvár hagyományosan aktív a versenyben, így lesz ez jövő szerdán is.

  2018.05.24.

Hetedhét Játékfesztivál

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak