Egy pontot szerzett a Volán a Villach ellen

Büntetők döntöttek a Fehérvár AV19 – Villach EBEL-meccsen az alsóházi középszakasz negyedik körében. A vendégek Sofron góljával vezettek, majd Luttinen egalizál. A hosszabbítás sem döntött, a szétlövés után a vendégek örülhettek.

2018.02.10. 20:26 |

Egymást követte a tabellán a Villach és a Fehérvár az alsóházban – ebben a sorrendben, így valóban fontos volt mindkét gárda számára az összecsapás. A vendégeknél régi ismerősöket is köszönthettek a fehérváriak, Andrew Sarauer és Sofron István személyében – utóbbi szerezte meg a vezetést a Villachnak a meccs derekán. A harmadik harmad elején azonban Arttu Luttinen egyenlített, jöhetett a hosszabbítás, melynek elején rögtön videóztak a bírók, Sofron találatát azonban ezúttal nem adták meg. A szétlövésben pedig a negyedik emberek döntöttek, egészen pontosan Hickmott, aki kétszer is bevette a büntetők során Carruth kapuját. A Volán tehát egy ponttal lett gazdagabb, a vereséggel azonban háromra nőtt a hátránya a még playoffot érő helyen álló Villachhal szemben.

Fehérvár AV19 – Villach 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1) – büntetőkkel.
Gólszerzők: Luttinen, illetve Sofron, Hickmott.

Sport

 1. Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

  Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a  MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként. A meccset a kispesti pálya közelgő átépítése miatt az MTK stadionjában rendezték, és hamar vezethetett volna a Vidi, de megint büntetőt rontott. Utána viszont két gólt szerzett a Nikolics-csapat és emberelőnybe is került szünetig. Utána pedig gyorsan növelte előnyét, hamar eldőlt a rangadó.

  2018.08.18.
 2. Újabb hajókategóriában rendez Balatonkerülő vitorlás versenyt Fa Nándor

  A legendás fehérvári vitorlázó hosszú idő óta szervezi a szóló Balatonkerülést, hétvégén azonban - kísérleti jelleggel - a verseny kétszemélyes változatára kerül sor. A hajók legénységeinek Csopakról indulva kell a lehető legrövidebb idő alatt körbehajózniuk a magyar tengert.

  2018.08.17.
 3. Matteo Moschetti nyert - Székesfehérvárra érkezett a Tour de Hongrie

  Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben. A velencei rajtra 27 fokos, derűs időben került sor, a Székesfehérvárig tartó 190 kilométer során három gyorsasági és két hegyi részhajrá várt a 126 fős mezőnyre. Fehérváron a városban ezrek szurkoltak az utak mellett a mezőnynek.

  2018.08.16.
 4. Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

  Augusztus 21-én kezdetét veszi a székesfehérvári Sport nagyhét, melynek keretében keddtől csütörtökig minden délután programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig a Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont a város.

  2018.08.16.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak