Egy pontot szerzett a Volán a Villach ellen

Büntetők döntöttek a Fehérvár AV19 – Villach EBEL-meccsen az alsóházi középszakasz negyedik körében. A vendégek Sofron góljával vezettek, majd Luttinen egalizál. A hosszabbítás sem döntött, a szétlövés után a vendégek örülhettek.

2018.02.10. 20:26 |

Egymást követte a tabellán a Villach és a Fehérvár az alsóházban – ebben a sorrendben, így valóban fontos volt mindkét gárda számára az összecsapás. A vendégeknél régi ismerősöket is köszönthettek a fehérváriak, Andrew Sarauer és Sofron István személyében – utóbbi szerezte meg a vezetést a Villachnak a meccs derekán. A harmadik harmad elején azonban Arttu Luttinen egyenlített, jöhetett a hosszabbítás, melynek elején rögtön videóztak a bírók, Sofron találatát azonban ezúttal nem adták meg. A szétlövésben pedig a negyedik emberek döntöttek, egészen pontosan Hickmott, aki kétszer is bevette a büntetők során Carruth kapuját. A Volán tehát egy ponttal lett gazdagabb, a vereséggel azonban háromra nőtt a hátránya a még playoffot érő helyen álló Villachhal szemben.

Fehérvár AV19 – Villach 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1) – büntetőkkel.
Gólszerzők: Luttinen, illetve Sofron, Hickmott.

Sport

 1. ARAK AKTIV - kilencedik alkalommal indult útjára a kisiskolások versenye

  Kilencedik alkalommal indult útjára az ARAK AKTIV versenysorozata, hogy a fehérvári iskolákban színes és látványos gyakorlataival megismertesse az atlétika versenyszámait az alsó tagozatos kisdiákokkal. Az idei verseny a Szent Imre Általános Iskolában indult kedden.

  2018.02.20.
 2. Fehérvári helyezések a megyei sakk diákolimpia csapat döntőiben

  Szombaton ismét a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a megyei sakk diákolimpia versenyének, ezúttal a csapatversenyt rendezték meg az iskolában. A verseny tétje a korcsoportonkénti megyei bajnoki cím, és a szombathelyi országos döntőbe jutás volt. 

  2018.02.20.
 3. Kovács Zoltán: Huszti hazatérése pozitív üzenetet hordoz

  „Huszti Szabolcs hazatérése pozitív üzenetet hordoz a magyar labdarúgás számára.” - mondta Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója hétfőn, aki hozzátette: „nem kell bemutatni, milyenek az emberi és szakmai kvalitásai, már eddig is sokat kaptunk tőle, biztos vagyok benne, sok örömöt szerez majd a fehérvári szurkolóknak.”

  2018.02.20.
 4. A tóvárosi lányok nyerték meg a városi kosárlabda diákolimpia döntőjét

  A Tóvárosi Általános Iskola és a Ciszterci Szent István Gimnázium vívta a 2017/2018 tanévi Székesfehérvár városi IV. korcsoportos - 2003-ban és 2004-ben született tanulók - lány kosárlabda diákolimpia döntőjét hétfőn, az Alba Regia Sportcsarnokban. A versenyt Thuróczy Nóra, az Építők és a magyar válogatott legendás kosárlabdázója emlékére rendezték meg, a díjakat Székesfehérvár polgármestere adta át. 

  2018.02.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak