Az utolsó harmadban vezetett Linzben, de végül hárommal kikapott a Volán

Nemrég nyolcat ütött a Linznek, most viszont hatot kapott tőle a Fehérvár AV19, igaz, csak a véghajrában lett sima a hazaiak győzelme. A harmadik harmad elején még át tudta venni a vezetést a korábban kétgólos hátrányban lévő Volán, de a végére bedarálta a második helyre fellépő osztrák csapat, így ezúttal elmaradt a fehérvári bravúr.
2018.01.05. 23:52 |

Igazi hullámvasút volt ez a meccs. A Linzet fűthette a revánsvágy, hiszen néhány napja nyolc gólt kapott Fehérváron, és ennek megfelelően kezdte is a meccset. Kétgólos vezetést szereztek a hazaiak, többet lőttek, domináltak. De ebben a azezonban már sokszor láttuk, hogy kevesebb kísérletből is tud eredményes lenni a Fehérvár, most is kiegyenlített a második harmad végére a két pontgyáros, Gilbert és Hári találataival. Sőt, a velük ellentétben nagyon ritkén beköszönő Stipsicz mér a mieinket juttatta vezetéshez a záró játékrész elején! Kár, hogy nem tartott sokáig az ígéretes állás, alig négy perccel később már újra a Linz vezetett...

A végén kockáztatott a Volán, lement Carruth, ezt pedig kétszer is üres kapus góllal használta ki a Linz. Így simább lett a vége, mint korábban vártuk volna - ezúttal, ellentétben a hazai meccsel, a Linz ütötte a hajrában  gólokat, ezzel pedig második helyre került a tabellán. A Volánnak egyre kevesebb lehetősége lesz kiharcolni a rájátszást érő helyet az alapszakasz végén, de még gyűjthet pontokat a felzárkózáshoz.

Black Wings Linz - Fehérvár AV19 6-3 (2-0, 0-2, 4-1)
Gl: Schofield (2), Hofer, Franz, Lebler, Broda, illetve Gilbert, Hári, Stipsicz.

Sport

 1. Szombaton egész nap a profi táncosoké a Köfém-csarnok

  A versenytánc magyar élmezőnyének részvételével rendezi meg a Laguna Kulturális és Tánc Sport Egyesület a XVII. Lászlóvill Kupa Táncversenyt, 2018. március 24-én szombaton 10 órától, a Köfém Sportcsarnokban. Egész nap tart majd a program.

  2018.03.23.
 2. Történelmi szezon előtt a Fehérvár Enthroners, szombaton rajt!

  Március 24-én, szombaton megkezdi szereplését a HFL-ben, a magyar csúcsligában a Fehérvár Enthroners. A kiadott időponthoz képest egy órával később, 15 órakor kezdődik a mérkőzés. A székesfehérvári amerikai futball-csapat két év alatt jutott fel a legmagasabb osztályba, és idén a magyar élvonal mellett az osztrák divízió IV-ben is megméretteti magát.

  2018.03.21.
 3. Hozta a kötelezőt az Alba a MAFC ellen a kosárbajnokságban

  Egy kellemetlen jászberényi vereség után a sereghajtó MAFC ellen javíthatott az Alba Fehérvár a kosárlabda-bajnokságban.A fővárosiak nem nagyon tudták megállítani támadásban a Mohammed vezette hazaiakat, már szünetig csaknem hatvan pontot dobott az Alba. Később hússzal is vezettek a fehérváriak, de a védekezés kihagyásai miatt sok pontot kaptak. A győzelmet nem fenyegette veszély az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén.

  2018.03.21.
 4. Juhász Roland a Hivatásos Labdarúgók Szervezete új elnöke

  Az elnöki posztot nyolc éven át betöltő, ám egyéb feladatai miatt leköszönő ferencvárosi Gera Zoltán helyére a tagság ellenszavazat nélkül megválasztotta Juhász Rolandot, a Videoton csapatkapitányát a Hivatásos Labdarúgók Szervezete elnökének.

  2018.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak