Válogatott mérkőzések után újra bajnokik – Balmazújvárosba utazik a Vidi

Október 14-én, szombaton 15:30 órai kezdettel a tabella utolsó helyén álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata ellen folytatja a bajnokságot a Videoton, idegenben. A bajnokság egyharmada eltelt, minden csapat játszott már mindenkivel, egy alkalommal. Az első fordulóban, Felcsúton 1-1-re végzett egymással a két gárda, a mieink gólját Lazovics szerezte.
2017.10.12. 08:37 |

Sport

 1. Győzött a Volán Znojmóban és életben tartotta továbbjutási reményeit

  Visszavágott a szerdai, hazai hosszabbításos vereségért a Fehérvár AV 19. Hári és Meland gólja révén mindhárom pontot elhozta a csehektől a Volán, amely visszaküzdötte magát a tabella harmadik helyére. Kógerék csak egy pont hátrányban vannak a második pozícióba feltörő Bolzanohoz képest. Orli Znojmo - Fehérvár AV 19 1-2 (0-1, 1-1, 0-0) Gólszerző: Nemec, ill. Hári, Meland

  2018.02.23.
 2. Sokáig vezetett Kisvárdán, de a hajrában elbukott az Alba Fehérvár KC

  Négy góllal is vezettek a fehérváriak a bajnokság egyik legjobb formában lévő csapatának otthonában, de a fordulást követően kiegyenlítettebbé vált a meccs. A hazaiak a hajrában elléptek két góllal és ez elég is volt a győzelmükhöz. Kisvárda - Alba Fehérvár KC 19-17 (6-10)

  2018.02.23.
 3. Újabb válogatott játékos hosszabbította meg szerződését a Volánnal

  Reisz Áron jövőre is a Fehérvár AV 19 csapatát erősíti. A fiatal támadó három éve nem csak a Volán, hanem a válogatott tagja is. Kontraktusának meghosszabbítását hamarosan egy szép jubileummal is ünnepelheti, hamarosan századik EBEL-meccsén léphet pályára.

  2018.02.23.
 4. FEZEN HFL néven indul hamarosan a magyar amerikai foci bajnokság elitligája

  A hazai amerikai foci bajnokság topligájának a névadója lett a FEZEN Fesztivál. Két év alatt, igazi lokálpatrióta fesztiválként, követve a Fehérvár Enthroners menetelését, a FEZEN is megérkezett a magyar amerikai foci csúcsára: 2018-ban FEZEN HFL néven rendezik meg az elitliga mérkőzéseit.

  2018.02.23.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak