Négyalkalmas bérletet kínál iskolásoknak és óvodásoknak a Múzeum

A Szent István Király Múzeum négyalkalmas bérletet hirdet iskolásoknak és óvodásoknak, amellyel a múzeum pedagógiai foglalkozásokon vehetnek részt a csoportok. A program kínálatában több tanórához, műveltségi területhez találhatók témák, a pedagógusok számára a belépés ingyenes. A kisebbek számára 60, a nagyobbaknak 90 perces programot ajánlanak.
2017.01.10. 15:29 |
A Szent István Király Múzeum négyalkalmas bérletet hirdet iskolásoknak és óvodásoknak, amellyel a múzeumpedagógiai foglalkozásokon vehetnek részt a csoportok. A program kínálatában több tanórához, műveltségi területhez találhatók témák, a pedagógusok számára a belépés ingyenes. A kisebbek számára 60, a nagyobbaknak 90 perces programot ajánlanak.
A négy alkalom szabadon választható a Múzeum egységeiben. Az iskolások 90, az óvodások 60 perces foglalkozáson vehetnek részt akár a festészettel, a színek világával vagy a kisplasztikák születésével kapcsolatban – játékosan és tevékenyen, miközben megismerhetik a kiállításokat, a helyi művészeti értékeket.
Az időpont-egyeztetéssel kapcsolatban és további információért Novák Edith múzeumpedagógust kell keresni a 70/932-3919-es telefonszámon vagy a Deák Gyűjtemény épületében az Oskola utca 10. alatt. A programról részletesen IDE kattintva lehet tájékozódni.