A swing hercege is fellép az idei Vigasságcsinálók bálján

Vendégváróval kezdődik, majd az Alba Regia Táncegyüttes nyitótáncával és bállal folytatódik a Vigasság- csinálók Bálja február 18-án szombaton. A Táncház fergeteges rendezvényén három felvonásos vacsora, meglepetés műsorok, tombola és Gájer Bálint, a swing hercege várja a vendégeket. A vigasságra minden a tánchoz, mulatsághoz kedvet érzőt szeretettel várnak!
2017.01.24. 08:02 |
Vendégváróval kezdődik, majd az Alba Regia Táncegyüttes nyitótáncával és bállal folytatódik a Vigasságcsinálók Bálja február 18-án szombaton. A Táncház fergeteges rendezvényén három felvonásos vacsora, meglepetés műsorok, tombola és Gájer Bálint, a swing hercege várja a vendégeket. A vigasságra minden a tánchoz, mulatsághoz kedvet érzőt szeretettel várnak!
 Táncos mulatságot hirdet a Táncház: február 18-án-án szombaton rendezik meg a Vigasságcsinálók Bálját. A rendezvény 18 órakor Vendégváróval kezdődik, majd az Alba Regia Táncegyüttes nyitótáncával és Bállal folytatódik. Az esten fellép Gájer Bálint, - vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik - "a swing hercege", aki minden embert táncra perdít majd zenéjével. A rendezvényen három felvonásos vacsorával készülnek, és a szórakozáshoz elengedhetetlen tombola sem marad el.  
 
Az Alba Regia Táncegyüttes egykori művészeti vezetőjének, Botos Józsefnek fejében fogalmazódott meg a gondolat, hogy jó volna szervezni egy hagyományos bált, ahol a táncegyüttes és az egyesület egy kicsit más arcát mutathatja be a baráti közönségnek. Az első mulatság az 1990-es évek elején valósult meg és hagyományt teremtve azóta is minden évben megrendezik. A Vigasságcsinálók Bálja évekig a fehérvári báli szezon kezdő bálja volt.