Újévi hangversennyel köszöntötte 2017-et Székesfehérvár

  Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc hangverseny-bérletének keretében vidám és elegáns újévi koncertre várták az érdeklődőket január 1-jén a Vörösmarty Színházban. Aki végigkísérte a gálaműsor programját, nem csalódhatott. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a meghívott vendégművészek feledhetetlen estét varázsoltak a hálás közönségnek, akik betekinthettek abba is, hogy melyik nemzet hogyan ünnepli az újévet.
2017.01.01. 19:27 |
 Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc hangversenybérletének keretében vidám és elegáns újévi koncertre várták az érdeklődőket január 1-jén a Vörösmarty Színházban. Aki végigkísérte a gálaműsor programját, nem csalódhatott. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a meghívott vendégművészek feledhetetlen estét varázsoltak az új év első napjára hálás közönségüknek.
KÉPGALÉRIA a koncertről
Az újév első napján a Vörösmarty Színházban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Újévi Hangversenye világkörüli zenei kalandozásra hívta a közönséget. Balogh Sándor karmester vezetésével zenevonat indult olasz, spanyol, német, francia, orosz, argentin és amerikai tájak felé, Mozarttól Frank Sinatráig. A koncert első perceiben a zenészeket Cser-Palkovics András polgármester dirigálta.
 Az est komédiamestere, Lukácsházi Győző és Balogh Sándor karmester vezetésével különböző országokba utazhatott a közönség a zene szárnyán, betekintve abba is, hogy melyik nemzet hogyan ünnepli az újévet. A koncert során ismert dallamok, zenei motívumok jelentek meg karikatúraszerűen.
Az újévi koncert számos különlegességet és zenei csemegét is tartogatott a közönségnek. A jó hangulatot különleges hangszereivel Varga Zoltán emelte. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vidám és elegáns műsorral, nagyszerű szólistákkal, tánccal, kiváló darabokkal köszöntötte az újévet.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a meghívott vendégművészek feledhetetlen estét varázsoltak az új év első napjára hálás közönségüknek.