A tudós válaszol - új ismeretterjesztő sorozat a Patikamúzeumban

Új ismeretterjesztő sorozat indul a Fekete Sas Patika- múzeumban A tudós válaszol címmel. Február 8-án, szerdán délután dr. Duschanek Valéria táplálkozás-biokémikus ad táplálkozási tanácsokat, amelyek a rákbetegség ellen alkalmazhatóak. A további programok az egészségmegőrzésről és az allergia kialakulásának megelőzhetőségéről szólnak, előtérben az étrenddel.
2017.02.01. 10:27 |
Új ismeretterjesztő sorozat indul a Fekete Sas Patikamúzeumban A tudós válaszol címmel. Február 8-án, szerdán délután dr. Duschanek Valéria táplálkozás-biokémikus ad táplálkozási tanácsokat, amelyek a rákbetegség ellen alkalmazhatóak. A további programok az egészségmegőrzésről és az allergia kialakulásának megelőzhetőségéről szólnak, előtérben az étrenddel.
A tudós válaszol címmel indít új ismeretterjesztő sorozatot a Fekete Sas Patikamúzeum. Az első három rendezvény résztvevői táplálkozási tanácsokat kaphatnak dr. Duschanek Valéria táplálkozás-biokémikus, Gábor Dénes-díjas tudóstól az egészségmegőrzéssel kapcsolatban, és egy kis betekintést nyerhetnek a táplálkozástudomány világába. Február 8-án, szerdán 16 órakor Egészséges táplálkozással a rákbetegség ellen címmel indul útjára a sorozat, a rák világnapjához kapcsolódva. A következő program témája a jövőt szolgáló egészségmegőrzés lesz, majd az allergiás betegségek megelőzhetőségének kérdései kerülnek elő – az étrendünk megválogatásának a középpontba állításával.