Az aknafedlapokat cserélik hétfőn és kedden a Várkörúton

A Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje miatt. Hétfőn, az út déli ágának, kedden pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a közlekedők fokozott türelmét és körültekintését!
2018.05.03. 15:49 |

A Várkörúton aknafedlapok cseréje miatt forgalomkorlátozás lesz május 7-8-án, hétfőn és kedden a délelőtti órákban:

Hétfőn 9-13 óra között lezárják a Várkörút déli ágának (Rákóczi utca – Petőfi utca közötti szakaszának) a Budai út irányába tartó sávját, a másik irányban nem lesz korlátozás, és a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek:

A Jancsár u. irányába közlekedő „23”-as jelzésű autóbuszjáratok:
Budai út – Széchenyi u. Kimaradt megállóhelyek: Fehérvár Áruház, Várkörút

A Jancsár u. irányába közlekedő „24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok:
Rákóczi u. – József A. u. – Budai út Kimaradt megállóhely: Várkörút

33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Fecskepart /Eredeti útvonal/ – Várkörút – Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

A Vasútállomás irányába közlekedő „35”-ös jelzésű autóbuszjáratok:
Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

Kedden 9-13 óra között a Várkörút északi ágának (Rákóczi u. – Kígyó u. közötti szakaszának) a Zichy liget irányába tartó sávját zárják le; a másik irányból nem lesz korlátozás és a körforgalom szintén használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek:

A Szedreskerti ln. illetve Csapó u. irányába közlekedő „16”-os és „17"-es, a Feketehegy irányába közlekedő „30”-as, valamint a Fecskepart irányába közlekedő „33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:

Széna tér – Szekfű Gy. u. Kimaradt megállóhelyek: Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téri megállóhelyen állnak meg), Fehérvár Áruház, Múzeum

„34”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Várkörút – Rákóczi u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. – /továbbiakban eredeti útvonal/ Kimaradt megállóhely: Múzeum

Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak, a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges.

Kérik a lakosság és a gépjárművezetők türelmét, valamint hogy közlekedésük megtervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat!

Közlemények

 1. Székesfehérvár válasza az RTL televízió kérdéseire

  "Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata örül annak, hogy az RTL Klubnak több év után végre sikerült a több tízezer embernek örömet szerző Székesfehérvári Királyi Napok 11 napja során a városról tudósítania, és bemutatni ezzel azt az összművészeti fesztivált, mellyel Székesfehérvár tiszteleg államalapító királyunk 935 évvel ezelőtti, augusztus 20-án, itt Székesfehérváron történt szentté avatása előtt."

  2018.08.21.
 2. Másodfokú hőségriasztás - Székesfehérvár polgármesterének tájékoztatója

  Másodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvosi feladatokat ellátó Főosztályvezető augusztus 23-án, csütörtökön 24 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Székesfehérvár polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre.

  2018.08.21.
 3. Módosított útvonalon közlekednek a buszok a Sprint Triatlon és a Sport Nagyhét alatt

  Augusztus 22-én, szerdától augusztus 25-én, szombaton üzemzárásig a Sport Nagyhét és Sprint Triatlon Európa-kupa miatt több helyi járatos busz terelőútvonalon közlekedik.

  2018.08.21.
 4. Forgalomkorlátozások az augusztus 20-i ünnepi programok alatt

  Az augusztus 20-i ünnepi programok miatt hétfőn egész napra lezárják a parkolókat a Kossuth utcában és a Szent István téren. A „Fehérvári királyok menete és a Kárpát-medencei magyar néptáncosok zarándoklata Szent Istvánhoz” idején szakaszos lezárást vezetnek be az érintett útszakaszon a Koronás Parktól a Zichy ligetig. Kérik a lakosok és gépjárművezetők türelmét.

  2018.08.17.

A legszebb pillanatok

Eseménynaptár

2018. Augusztus
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek