Az aknafedlapokat cserélik hétfőn és kedden a Várkörúton

A Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje miatt. Hétfőn, az út déli ágának, kedden pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a közlekedők fokozott türelmét és körültekintését!
2018.05.03. 15:49 |

A Várkörúton aknafedlapok cseréje miatt forgalomkorlátozás lesz május 7-8-án, hétfőn és kedden a délelőtti órákban:

Hétfőn 9-13 óra között lezárják a Várkörút déli ágának (Rákóczi utca – Petőfi utca közötti szakaszának) a Budai út irányába tartó sávját, a másik irányban nem lesz korlátozás, és a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek:

A Jancsár u. irányába közlekedő „23”-as jelzésű autóbuszjáratok:
Budai út – Széchenyi u. Kimaradt megállóhelyek: Fehérvár Áruház, Várkörút

A Jancsár u. irányába közlekedő „24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok:
Rákóczi u. – József A. u. – Budai út Kimaradt megállóhely: Várkörút

33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Fecskepart /Eredeti útvonal/ – Várkörút – Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

A Vasútállomás irányába közlekedő „35”-ös jelzésű autóbuszjáratok:
Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u. Kimaradt megállóhely: Várkörút

Kedden 9-13 óra között a Várkörút északi ágának (Rákóczi u. – Kígyó u. közötti szakaszának) a Zichy liget irányába tartó sávját zárják le; a másik irányból nem lesz korlátozás és a körforgalom szintén használható marad.

Az érintett helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek:

A Szedreskerti ln. illetve Csapó u. irányába közlekedő „16”-os és „17"-es, a Feketehegy irányába közlekedő „30”-as, valamint a Fecskepart irányába közlekedő „33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:

Széna tér – Szekfű Gy. u. Kimaradt megállóhelyek: Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téri megállóhelyen állnak meg), Fehérvár Áruház, Múzeum

„34”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Várkörút – Rákóczi u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. – /továbbiakban eredeti útvonal/ Kimaradt megállóhely: Múzeum

Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak, a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges.

Kérik a lakosság és a gépjárművezetők türelmét, valamint hogy közlekedésük megtervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat!

Közlemények

 1. "Tiltakozzunk fotókkal a rongálás ellen!"

  Három, még ismeretlen ember rongálta meg a Belváros gyönyörű virágkötészeti alkotásait éjszaka. A kamerák rögzítették az esetet és tanúk is vannak. A sajnálatos vandalizmus nyomán tiltakozó felhívást indított Székesfehérvár polgármestere, mint írja Facebook oldalán, "tiltakozzunk fotókkal a rongálás ellen"

  2018.05.19.
 2. Csőtörés utáni helyreállítás miatt lesz lezárás a Budai úton

  A Budai út Várkörút – Vörösmarty tér közötti szakaszán csőtörés hibaelhárítása miatt május 16-án, szerdán 08.00 órától előreláthatólag május 25-ig félpályás útlezárást vezetnek be. Az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek, és a várható torlódások miatt célszerű gépkocsival is másik útvonalat választani. 

  2018.05.15.
 3. Kedden 17 órakor tart lakossági fórumot But Sándor képviselő

  But Sándor független önkormányzati képviselő május 15-én, kedden 17 órától lakossági fórumot tart a város közélete, valamint a város tulajdonát képező káptalanfüredi tábor kihasználtsága témakörökben. A fórum helyszíne a Városház tér 2. számú hivatali épület első emeleti terme.

  2018.05.10.
 4. Fogadóórát tart Deák Lajosné május 14-én a Királykút Emlékházban

  Képviselői fogadóórát tart május 14-én, hétfőn Deák Lajosné. A 11. számú választókörzet önkormányzati képviselője a megszokott időpontban, 17 és 19 óra között várja a lakókat a Királykút Emlékházban, a Mikszáth Kálmán utca 25. szám alatt.

  2018.05.09.
 1. Május 8-án tart fogadóórát Ráczné Földi Judit

  Május 8-án, jövő héten kedden 17 óra és 18:30 között tart fogadóórát a Városház tér 2. alatt Ráczné Földi Judit önkormányzati képviselő a bizottsági tárgyalóban. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, a képviselő szeretettel vár minden érdeklődőt!

  2018.05.04.
 2. Az aknafedlapokat cserélik hétfőn és kedden a Várkörúton

  A Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje miatt. Hétfőn, az út déli ágának, kedden pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a közlekedők fokozott türelmét és körültekintését!

  2018.05.03.
 3. Szombaton lesz a Városi Ballagás - érdemes megtervezni a parkolást

  Május 5-én, szombaton rendezik a hagyományos Városi Ballagást. Egyes útvonalakon, meghatározott időtartamokban korlátozzák a közlekedést, a forgalmat rendőrök irányítják majd. A parkolást érdemes átgondoltan megtervezni a várható tömeg miatt.

  2018.05.03.
 4. Fogadóórát tart jövő héten dr. Dienesné Fluck Györgyi

  Május 7-én 15 órától az Erzsébet út 12. szám alatti képviselői irodában, május 8-án 17 órától pedig a Köfém lakótelep 1. szám alatt várja a lakosságot dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő. A fogadóórákon részt vesznek a körzeti megbízottak is.

  2018.05.03.

Hetedhét Játékfesztivál

Eseménynaptár

2018. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Egy százalék

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek