Ügyfélszolgálat hétfőtől - péntekig a Kossuth utcában

 Ettől a héttől kezdve minden hétköznap a fehérváriak rendelkezésére áll a megújult Kossuth utcai Ügyfélszolgálat. Összesen kilenc ügyfélszolgálati ablak áll rendelkezésre és ügyfélhívó rendszer is működik, továbbá gyermeksarkot is kialakítottak a kényelmesebb ügyintézés érdekében. A változásokról dr. Cser-.Palkovics András polgármester és dr. Bóka Viktor jegyző tartott sajtótájékoztatót.
2011.03.21. 09:36 |
 Ettől a héttől kezdve minden hétköznap a fehérváriak rendelkezésére áll a megújult Kossuth utcai Ügyfélszolgálat. Összesen kilenc ügyfélszolgálati ablak áll rendelkezésre és ügyfélhívó rendszer is működik, továbbá gyermeksarok is rendelkezésre áll a kényelmesebb ügyintézés érdekében. A változásokról dr. Cser-.Palkovics András polgármester és dr. Bóka Viktor jegyző, Werger Éva Szabálysértési és Igazgatási Iroda vezetője, Kincses Zsolt Dávid a Szociális ellátási és gyermekvédelmi iroda vezetője és Kardos Diána az Építésigazgatási iroda vezetője tartott sajtótájékoztatót.
 
 Néhány olyan változás történt az ügyfélszolgálaton, ami valóban szolgáltató jellegűvé teszi az önkormányzatot. Nagyon fontos, hogy gyermekbarát lett az ügyfélszolgálat, hiszen kialakítottak egy játszószobát a gyerekeknek, aminek felszerelésében a Polgármesteri Hivatal munkatársai is segítettek. A megújulás minden eleme a szolgáltató jelleget erősíti – emelte ki dr. Cser-Palkovics András. Kiemelte, hogy a mostani korszerűsítés egybevág azzal a törekvéssel, hogy önkormányzati szolgáltatóház legyen Fehérváron, a megvalósítást azonban a pontos önkormányzati feladatok tudatában lehet elkezdeni. Reményét fejezte ki, hogy minden fehérvárinak megfelelő a Kossuth utcai ügyfélszolgálat és a kedves a kiszolgálás.
 
A Kossuth utcai ügyfélszolgálat nyitvatartása:
Hétfő, Kedd, Csütörtök: 8-16.00
Szerda: 8-18.00
Péntek: 8-12.00
 
 Dr. Bóka Viktor jegyző kiemelte, hogy mostantól minden nap lesz ügyfélfogadás hétfőn, kedden és csütörtökön 8 és 16 óra között, szerdán este hat óráig, pénteken pedig délig. Mint mondta összesen kilenc ablakot alakítottak ki azonban jelenleg öt ügyfélszolgálati munkatárssal dolgozik. Ha szükség lesz rá, akkor természetesen többen állnak majd az ügyfelek rendelkezésére.