Pályázati kiírás Székesfehérvári gyermekek 2021. évi táboroztatásának és programjainak támogatására

2021.03.29. |
Tisztelt Pályázók!
 
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázati kiírást tesz közzé - székesfehérvári gyermekek 2021. évi táboroztatásának és programjainak támogatására

A pályázatok benyújtására 1 db, a Polgármesteri Hivatal (Városház tér 1.) recepciójának előterében kihelyezett "PÁLYÁZATOK" feliratú doboz áll rendelkezésre. A pályázati felhívás kötelezően előírja, de ezúton is külön szeretnénk kérni, hogy a pályázati borítékra szíveskedjenek ráírni a pályázó szervezet nevét és a pályázat címét!

pályázati kiírás az alábbiakban tölthető le:
 
PÁLYÁZATI KIÍRÁS SZÉKESFEHÉRVÁRI GYERMEKEK 2021. ÉVI TÁBOROZTATÁSÁNAK ÉS PROGRAMJAINAK TÁMOGATÁSÁRA

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének az önkormányzati támogatások rendjéről szóló 7/2012. (II.16.) önkormányzati rendelet - továbbiakban: Támogatási rendelet -  2. mellékletét képező Adatlap az alábbiakban tölthető le: 
ADATLAP 

A közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény  szerinti összeférhetetlenség, illetve érintettség fennállásáról, vagy hiányáról szóló nyilatkozat az alábbiakban tölthető le:

"KÖZPÉNZ-NYILATKOZAT"

A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény  átlátható szervezet  fogalmára vonatkozó feltételeknek való megfelelőségről szóló nyilatkozat az alábbiakban tölthető le:

ÁTLÁTHATÓSÁGI NYILATKOZAT

A Támogatási rendelet 3. mellékletét képező nyilatkozat az alábbiakban tölthető le: 

Őszintén a kábítószerekről

Civil menü

NYÍLT PÁLYÁZATOK EREDMÉNYE