Zenei stand up Bősze Ádámmal és a szimfonikusokkal Székesfehérváron

Egy új műfaj bemutatásával rukkol elő Bősze Ádám és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar március 19-én a színházban. Az estre még lehet jegyeket váltani a színházban, a Fehérvári Jegyirodában és a zenekar honlapján.
2018.03.10. 09:04 |

„Szeretnek a hallgatók!" címmel készül önálló zenei stand up estjére Bősze Ádám, a Virtuózok című tehetségkutató közismert műsorvezetője az Alba Regia Szimfonikus zenekar közreműködésével. Egy eddig nem létező, új műfajt mutat be, mely a stand-up comedy alapjaira építve, kifinomult intelligenciával és humorral különleges élményben részesíti a komolyzenét szerető közönséget. A koncertteremben megjelenik a térdcsapkodás, a mosolygás, és a szórakozva tanulás egyaránt.

Az est március 19-én, hétfőn 19 órakor kezdődik a Vörösmarty Színházban. Jegyek kaphatóak a teátrumban, a zenekar jegyirodájában és a Fehérvári Jegyirodában, valamint a www.arso.hu portálon. Aki bérletet vált a Somorjai Ferenc kamarazenekari hangversenysorozatra, 25 százalékkal olcsóbban juthat belépőhöz Bősze Ádám estjére.

Kultúra

 1. Bemutatták Varró Ferenc Szemelvények Csala történetéből című kötetét

  Nagy érdeklődés mellett mutatták be pénteken Varró Ferenc „Szemelvények Csala történetéből” című kötetét Székesfehérvár-Csalán, a Picur büfében. A könyvet Dr. Csurgai Horváth József, a Városi Levéltár és Kutatóintézet igazgatója méltatta és ajánlotta az olvasók figyelmébe.

  2018.03.23.
 2. Mesés kezdés - több mint koncert a Somorjai sorozat

  Csütörtökön este Mesés kezdés címmel indult a megújult Somorjai Ferenc Kamarazenekari Hangversenysorozat a Hotel Magyar Király Kupolatermében, ahol Rossini legismertebb műve, A sevillai borbély nyitánya mellett Boccherini D-dúr gordonkaversenye és Haydn: C-dúr „Oxford” szimfóniája is felcsendült Dubóczky Gergely karmester vezetésével.

  2018.03.23.
 3. "Blablabla" - bemutatkozott a Székesfehérvári Balett Színház

  A Vörösmarty Színházban telt ház előtt mutatkozott be a Székesfehérvári Balett Színház. A nemzetközi hírű profi táncosokból álló kortárs balett csoport „Blablabla” című műsorában négy eredeti történetet mesélt el a tánc nyelvén. Az est vendége volt az Alba Regia Vonósnégyes és az Alba Regia Táncegyüttes.

  2018.03.22.
 4. Tehetséges diákok mutatkoztak be a Vasváris Hét Művészeti Bemutatóján

  A Művészetek Háza adott otthont csütörtökön a Vasváris Hét egyik leginkább várt, hagyományos programjának, a Vasváris Művészeti Bemutatónak, ahol a diákok a legkülönfélébb művészeti ágakban mutatkozhattak be, így a nagy létszámú közönség komolyzenei, irodalmi, tánc,- és harcművészeti bemutatót is megtekinthetett. A Művészeti Bemutatón mintegy százötven diák lépett fel.

  2018.03.22.

Eseménynaptár

2018. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Székesfehérvár Topotéka