-
Quimbi az Arénában
Június 15-én az első arénakoncertnek is részesei lehetünk Székesfehérváron. A Quimby érkezik az Alba Arénába, ahol az idén 33 éves zenekar ikonikus dalai is megszólalnak majd.
2024.05.14. -
Új étterem az Arénában
Menüztető gyorséttermi jelleggel megnyílt az Alba Aréna új étterme. Hagyományos finomságokkal – levesekkel, főételekkel, desszertekkel – várják a vendégeket hétköznapokon 11 és 15 óra között. Helyszíni fogyasztásra és elvitelre is van lehetőség, fizetni készpénzzel, bankkártyával és jövő héttől már SZÉP-kártyával is lehet.
2024.05.13. -
Végtelen Energia nyereményjáték
Páros belépőjegyet nyerhet a Nikola Tesla – Végtelen Energia előadásra, aki helyesen válaszol az Alba Aréna közösségi oldalán feltett kérdésre. A játék május 15-én, szerdán 20 órakor zárul.
2024.05.13. -
Ünnepelt az Alpha Rádió
Tíz évvel ezelőtt, 2014. május 9-én kezdte meg sugárzását az Alpha Rádió Székesfehérváron. A tematikus műsorszerkezettel dolgozó, független kisközösségi rádió az állatbarátoknak szól az FM 88.9-en, és főként a Belvárosban és környékén fogható. A rádió csapata dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel közösen ünnepelte a jeles jubileumot.
2024.05.13.
Sárkányképző - a csípős falatok kedvelői fesztiváloztak szombaton a Nyolcas Műhelyben
Sikeres volt tavaly Kiss László, a Nyolcas Műhely tulajdonos-üzletvezetője, név-ötletgazda, Zsila Krue Gergely, paprikatermesztő, Krencz Igor Zsolt, „rántottcsirkeláb-guru” és Rechner Balázs, az „alufólia ura” kezdeményezése, így idén is jó hangulatú „sárkányképző” délutánra és az azt követő esti koncertekre várták az érdeklődőket.
A vidám, családi gasztrodélutánt követően a Nyolcas Műhely színpadán a HoPZ, a GEO, és a The Stinky Rodders együttesek koncerteztek. Az eseményre ellátogatott Dr. Cser-Palkovics András, polgármester is.
„Kezdetben, a tavalyi esztendőben egy kis, szűk körű - a nevem alatt futó - fesztivállal kezdtünk, akkoriban még én kutattam fel a csípős szószok beszerzési lehetőségeit, majd Zsila Gergely cimboránk elkezdett paprikatermesztéssel foglalkozni és úgy néz ki, hogy a rendezvény is kinövi magát.” - emelte Krencz Igor Zsolt, fesztivál névadó-szervezője, aki hozzátette: „a tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén is az egyik fő fogás a rántott csirkeláb, ezen kívül különféle pácolt csirkecombok és mellek és szárnyak készültek, de a csípős ételekért nem rajongóknak hot-doggal is készültünk, amelyekhez különféle salátákat kínálunk.”