Két helyszínen várja a lakossági megkereséseket Horváth Miklós Csaba

Január 30-án, hétfőn 17 és 19 óra között a Késmárki utca 2. szám alatt, az öreghegyi posta melletti épületben található képviselői irodában tart fogadóórát Horváth Miklós Csaba. Január 31-én, kedden 17 és 19 óra között pedig a Kisfaludi Közösségi Házban kereshetik fel őt. A 13. számú választókörzet önkormányzati képviselője ezentúl minden páratlan héten, mindkét fenti helyszínen rendszeresen tart fogadóórát.
2017.01.25. 08:27 |

Közlemények

  1. Így kérhető a fűtés folytatása

    Április 15-e hivatalosan a fűtési idény végét jelzi, amikor az időjárás alakulásától függetlenül, a helyi önkormányzati rendelet értelmében a SZÉPHŐ Zrt. városszerte leállítja a szolgáltatást a távhős otthonokban. A fűtés azonban ha a lakók szeretnék folytatható, ezt az igényt a közös képviselő jelzi a szolgáltató felé.

    2024.04.16.
  2. Búcsúzunk Dr. Kerkayné Dr. Czvikli Máriától

    A napokban vettek búcsút szerettei és tisztelői Dr. Kerkayné Dr. Czvikli Máriától. A Doktornő hosszú évtizedeken keresztül a Szent György Kórházban, majd a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban és a Humán Szolgáltató Intézet kötelékében végezte gyógyítói, orvosi hivatását. Távozása fájdalmas veszteség a helyi közösség életében.

    2024.04.15.
  3. Áramszünet a héten

    Az E.ON tájékoztatása szerint április 15-e, hétfő és április 19-e, péntek között áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több utcájában. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.

    2024.04.15.
  4. Online felmérés a Volánbusznál

    Április 10. és május 3. között online felmérést tart több mint tízezer autóbusz-vezető munkavállalója körében a Volánbusz. Európa egyik legnagyobb járműparkkal rendelkező autóbuszos szolgáltatója arra kíváncsi, hogy milyennek látják a közlekedési kultúra színvonalát és a közlekedésbiztonságot a hazai utakon naponta közlekedő autóbusz-vezetők.

    2024.04.12.