Január 7-én nyit újra a vasútmodell kiállítás

 Január 7-től látható újra a Táncsics utca 6. szám alatt található különleges vasútmodell kiállítás. A különböző korszakokat bemutató, interaktív kiállítás két elhivatott fehérvári modellező, Tósoki Attila és Varga Zoltán munkáját dícséri. A folyamatosan változó és bővülő kiállításon megtekinthető a fehérvári állomás felújítás előtti állapotában, többek között a kétlábú toronnyal.
2017.01.04. 08:02 |
Január 7-től látható újra a Táncsics utca 6. szám alatt található különleges vasútmodell kiállítás. A különböző korszakokat bemutató, interaktív kiállítás két elhivatott fehérvári modellező, Tósoki Attila és Varga Zoltán munkáját dícséri. A folyamatosan változó és bővülő kiállításon megtekinthető a fehérvári állomás felújítás előtti állapotában, többek között a kétlábú toronnyal.
A Táncsics utca 6. szám alatti alagsorban olyan interaktív kiállítást hoztak létre, ahol egy-egy járművet a gyerekek is kezelhetnek, de a szerelvények többsége számítógép vezérléssel, pontos menetrend szerint érkezik be és indul el. A 2015-ös nyitás óta egyre több újdonságot, interakítv lehetőséget építenek be és teljessé vált a fehérvári vasútállomás modellje is a lábas irányítótoronnyal, a körfűtőházzal és fordítóval.
Az Árpád-fürdő mellett, a Táncsics utca 6. szám alatt található kiállításon különleges vasúti terepasztal varázsolja el a gyerekeket, amit két elhivatott fehérvári modellező, Tósoki Attila és Varga Zoltán épített.