Január végéig várják a jelentkezéseket az V. Egyházmegyei Ki Mit Tud?-ra

Az Istentől kapott tehetség kibontakoz- tatása a célja az Egyházmegyei Ki Mit Tud?-nak, melyet ötödik alkalommal hirdetett meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Hétféle művészeti ágban, korosztályi bontás szerint négy kategóriában várják a jelentkezéseket január 31-ig. Az elődöntőket február 11-én és 18-án tartják, míg a döntő április 1-jén lesz.
2017.01.02. 11:13 |
Az Istentől kapott tehetség kibontakoztatása a célja az Egyházmegyei Ki Mit Tud?-nak, melyet ötödik alkalommal hirdetett meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Hétféle művészeti ágban, korosztályi bontás szerint négy kategóriában várják a jelentkezéseket január 31-ig. Az elődöntőket február 11-én és 18-án tartják, míg a döntő április 1-jén lesz.
A letölthető versenyszabályzatot és jelentkezési lapot ITT találja!
Várakozáson felüli sikert aratott az elmúlt években a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház által meghirdetett Egyházmegyei Ki Mit Tud?. A résztvevők száma minden esztendőben 300-500 fő között alakult, az elért eredmények pedig a folytatásra, a művészi értékék közkinccsé tételére kötelezik az intézményt. A verseny mindenki számára nyitott, jelentkezhet bárki, aki a Székesfehérvári Egyházmegye területén él, dolgozik, vagy tanul, sőt, az indulás nem kötött felekezeti hovatartozáshoz sem. Az V. Egyházmegyei Ki Mi Tud? résztvevői neves és hiteles szakemberekből álló zsűri előtt mutathatják meg tehetségüket a következő művészeti ágakban: ének-egyházi ének, népdal-népzene, néptánc-modern tánc, vers- és prózamondás, hangszeres zene, kórus - kamarakórus és keresztény pop-rock zene. Korosztályi bontás szerint négy kategóriában, 1-8. évfolyamosoknak, 9. évfolyamtól 25 éves korig, 25 éves kor felett, továbbá családok számára hirdették meg a versenyt.
 
A jelentkezéseket január 31-ig fogadják a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban a 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. postacímre. A jelentkezési lap, a 18 év alattiaknak kitöltendő szülői hozzájáruló nyilatkozat és a versenyszabályzat letölthető az intézmény honlapjáról. Az elődöntőket február 11-én és 18-án, a döntőt április 1-jén rendezik, a legjobbakat idén is értékes jutalomban részesítik. A nemes vetélkedésre szeretettel várják a kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek, illetve művészeti csoportok, családok jelentkezését!