Röplabda: három fehérvári győzelem az NBII-ben

Szombaton egy, vasárnap két győzelmet aratott a Felsőváros MÁV Előre az NB II-es férfi röplabda-bajnokságban. Az aktuális fordulót Székesfehérváron, a Jáky József Szakközépiskola tornacsarnokában rendezték.
2017.03.13. 14:15 |
Szombaton egy, vasárnap két győzelmet aratott a Felsőváros MÁV Előre az NB II-es férfi röplabda-bajnokságban. Az aktuális fordulót Székesfehérváron, a Jáky József Szakközépiskola tornacsarnokában rendezték.
 
A Gazsi Péter játékos-edző által irányított csapat az első nap kiélezett csatát nyert meg a SZESE Győr ellen 3:2-re, majd a bajnokság esélyese, a Szeged verte meg a Felsőváros MÁV Előrét 3:0-ra. Másnap először a nyíregyházi GLP SE ellen léptek pályára Neukum Gáborék, és győztek 3:0-ra. Mint ahogy a ZTE RK elleni, utolsó találkozójukat is megnyerték a fehérvári fiúk 3:0-ra.
 
„A csapat kisebb hullámvölgyeket leszámítva összeszedetten játszott a hétvége minden mérkőzésén. Vasárnap mindenki lehetőséget kapott, kipróbáltunk több felállást is, jól reagálták le a fiúk a váratlan változtatásokat. A jövőre nézve ez különösen fontos. Köszönöm a csapat nevében is a lelkes buzdítást a nézőknek!” - értékelt Gazsi Péter, aki játékosként és edzőként is segíti az együttest.
 
Székesfehérvári eredmények:
Felsőváros MÁV Előre – SZESE Győr 3:2 (22, –23, 19, –21, 12)
SZTE EHÖK SE – Felsőváros MÁV Előre 3:0 (23, 18, 15)
GLP SE – Felsőváros MÁV Előre 0:3 (–14, –27, –14)
Felsőváros MÁV Előre – ZTE RK 3:0 (21, 22, 14)

Sport

 1. Nyílt edzésekre vár minden mozogni vágyót a Fehérvár Lionz

  A Fehérvár Lionz várja minden olyan fiatal jelentkezését, akik amatőr szinten, de rendszeres edzésekre és versenyzési lehetőségre vágyik. Emellé igazi csapatélményt és egy rendkívül sportszerű új csapatjáték megtanítását ígérik a jelenlegi tagok. Az edzéseket hétfőnként és csütörtökönként tartják a First Fielden (volt MÁV-pálya).

  2017.04.24.
 2. A rendkívül tartalékos Alba megverte a Szombathelyt

  Burgess, Tóth, Edwards mellé Shepard is csatlakozott, vagyis negyedik alapemberét is elveszítette az Alba Fehérvár, de így is biztosan győzött a Falco ellen a kosárlabda-bajnokság középszakaszában. A "megmaradt" játékosok kitettek magukért, a második negyedben állva hagyták a vendégeket, és az akkor szerzett előny ki is tartott a meccs végéig. Így továbbra is két győzelemmel többet gyűjtött a Fehérvár, mint bármelyik riválisa, és vezeti a táblázatot.Alba Fehérvár Puebla Plus - Falco 93-80

  2017.04.23.
 3. Futóünnep Fehérváron - III. CEP félmaraton 1100 résztvevővel

  Mintegy ezeregyszázan vettek részt a III. CEP Fehérvár Félmaratonon. A futóversenyen a 21, 14 és 7 kilométeres távon lehetett rajthoz állni és sor került a 3x7 kilométeres váltóra is. Az ország számos pontjáról, sőt még New York-ból és az Egyesült Királyságból is érkeztek résztvevők. Rendkívül szélsőségesek voltak az időjárási viszonyok: napsütéses szélcsend, esőt hozó szél és havas eső is nehezítette a futók dolgát.

  2017.04.23.
 4. Megbabonázta Abramovics az Alba Fehérvár KC-t - három gólos vereség az MTK-tól

  29-26-ra kikapott az MTK otthonában az Alba Fehérvár KC. A hazaiak kétszeres EHF-kupagyőztes kapusának klasszis teljesítménye és a sok fehérvári hiba eredményezte a különbséget. A félidőben is három góllal vezetett az MTK, de megesett, hogy öt gól volt a két együttes közötti különbség. Vereségével az Alba a hetedik helyre csúszott vissza, a DVSC jobb gólkülönbségével megelőzte, az MTK pedig pontszámban utolérte. MTK - Alba Fehérvár KC 29-26 (16-13)

  2017.04.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak