A karácsonyi cipősdoboz akcióhoz csatlakozott a WolfAutó

Ebben az évben a fehérvári cég is részt vesz a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi cipősdoboz akciójában. Arra kérnek mindenkit, hogy csatlakozzanak hozzájuk és varázsolják együtt boldogabbá 2016 karácsonyát a rászoruló gyermekek számára.
2016.12.07. 07:49 |
Ebben az évben a ©KODA Magyarországgal karöltve a WolfAutó Kft.  úgy döntött, hogy részt vesz a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi cipősdoboz akciójában. Arra kérnek mindenkit, hogy csatlakozzanak hozzájuk és varázsolják együtt boldogabbá 2016 karácsonyát a rászoruló gyermekek számára.
December 1-je és december 18-a között a székesfehérvári WolfAuto Kft.-nél gyűjtenek cipősdobozokban összekészített ajándékcsomagokat, hogy a rászoruló gyerekek is átelhessék a karácsony meghitt hangulatát. A dobozokat az akció utolsó napján beleteszik egy ©KODA autóba és elviszik a Cipősdoboz akció központi gyűjtőpontjába.
 Csomagolja be ajándékát, írja rá jól feltünő helyre, hogy milyen korosztályú fiúnak, lánynak készítette és juttassa el az Új Csóri út 116. szám alatt lévő WolfAutó Kft. kereskedésbe a cipősdobozt december 18-ig. Aki nem talál otthon karácsonyi csomagolópapírt, hozza be az ajándékokkal teli cipősdobozt a kereskedésbe és ott adnak hozzá csomagolást.
A cipősdobozba kerülhetnek játékok, iskolai eszközök, higéniai eszközök, egyéb ajándéktárgyak. Az adományozókat arra kérik, hogy semmiképpen ne tegyenek bele romlandó ételeket, konzervet, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyakat, gyógyszereket, vagy agresszivitásra késztető játékokat.

Gazdaság

  1. Újabb Daniella telephely

    Második telephelyét nyitotta meg Székesfehérváron a több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Daniella Villamosság. A piacvezető, debreceni székhelyű családi vállalkozás új egységében az ipari partnerek körében felmerülő villamossági igények teljeskörű kiszolgálására törekszik.

    2024.04.24.
  2. Lányok napja 2024

    Idén székesfehérvári helyszínként a Hydro és az Óbudai Egyetem csatlakozott a Lányok Napja országos programsorozathoz. A tudomány, technológia, mérnöki és matematika területekhez közelálló szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap eseményeire a diáklányokat várják április 25-én, csütörtökön.

    2024.04.23.
  3. Nitrogénüzem a Harmannál

    Nagyértékű beruházás keretében épített nitrogénüzemet a Messer Hungarogáz az elektronikai gyártással foglalkozó Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. székesfehérvári gyárának területén. A cél az autóipari elektronikai gyártó nitrogénigényének közvetlen, helyszíni kiszolgálása egy új, energiahatékonyságot növelő technológiai megoldással. 

    2024.04.18.
  4. Alba Regia Állásbörze

    Harmadik alkalommal rendezték meg az Alba Regia Állásbörzét a Sóstói Stadionban pénteken. Többek között iparvállalatok, kereskedelmi szolgáltatók és közlekedési társaságok jelentek meg a seregszemlén, de voltak munkaerő-közvetítők is. A kiállítás iránt már a nyitáskor nagy volt az érdeklődés.

    2024.04.12.