Új lehetőségek az autópiacon

A hazai importőrök már dolgoznak olyan alternatívákon, amelyek segítségével az emberek új autókba ülhetnek át a használt régiekből úgy, hogy ez mégsem követel tőlük erőn felüli anyagi áldozatvállalást. A Porsche Lízing és a ©KODA Magyarország az elsők között hívták életre és vezették be idén novembertől azt a lízing konstrukciót, amelynek köszönhetően a magánszemélyek, illetve az egyéni vállalkozók könnyen, gyorsan, és az elképzeléseiknek, igényeiknek legmegfelelőbb új ©KODA márkájú autókhoz juthatnak hozzá.
2016.12.06. 16:22 |
A magyar autópiac csak lassan tér vissza a válság előtti kerékvágásba. Bár örvendetes tény, hogy az új gépjárművek eladásai évről-évre javulnak, azért a hazai utakon még mindig több elöregedett kocsi robog, mint kellene. A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének statisztikái szerint a használt személyautók átlagéletkora meghaladja a 11 évet, és a számuk is jóval magasabb az újakénál. Ez a tény pedig több veszélyt is hordoz magában. A sok százezer kilométert futott gépkocsik károsanyag-kibocsátása nagyobb terhet ró a környezetre, illetve a műszaki állapotuk is számtalan kívánnivalót hagy maga után, ami a közlekedésbiztonságra jelent veszélyt.
A hazai importőrök már dolgoznak olyan alternatívákon, amelyek segítségével az emberek új autókba ülhetnek át a használt régiekből úgy, hogy ez mégsem követel tőlük erőn felüli anyagi áldozatvállalást. A Porsche Lízing és a ©KODA Magyarország az elsők között hívták életre és vezették be idén novembertől azt a lízing konstrukciót, amelynek köszönhetően a magánszemélyek, illetve az egyéni vállalkozók könnyen, gyorsan, és az elképzeléseiknek, igényeiknek legmegfelelőbb új ©KODA márkájú autókhoz juthatnak hozzá.
 
A ©KODA Gondoskodás Program névre keresztelt termékük fix futamidőre, három vagy négy évre szóló szerződést jelent, amelynek keretében havi bérleti díj ellenében kaphatnak új autókat az emberek. 
„Ez a hosszú távú bérleti konstrukció minden szempontból előnyös az új autóra vágyó vásárlóknak. A legfontosabb, hogy a lízing díja mindig ugyanannyi hónapról-hónapra és a finanszírozási szerződést akár már 0 százalékos önerővel is meg lehet kötni. Ugyanakkor ez a díj nem csupán az autó használatát fedezi, hanem számtalan szolgáltatást is tartalmaz. Többek között benne van a kötelező karbantartások költsége, a kötelező-, a baleset- és a teljes körű Porsche CASCO biztosítás tarifája, valamint egy garnitúra téli gumi ára tárolással, cserével együtt. Továbbá egy MOL üzemanyagkártya is beleértendő a díjba, amely kedvezményes tankolást tesz lehetővé a cég által üzemeltetett kutakon. Mindezek mellett 3-4 évente lecserélhető az addig bérelt autó egy újra.” – mondta Jandó Zsolt, a székesfehérvári Wolf Autó értékesítési vezetője.
 
A ©KODA Gondoskodás Program kialakításakor kiemelt figyelmet szenteltek annak is, hogy az autóválaszték a lehető legszélesebb legyen. A cél az volt, hogy a családi igényekre szabott járművek éppúgy elérhetőek legyenek, mint a reprezentációt előtérbe helyező, vagy a munkához használt autók. Ennek megfelelően a ©KODA modellek közül a Fabia, a Rapid, az Octavia és a Superb modellek szerepelnek a kínálatban.
A ©KODA Gondoskodás Programról szóló bővebb információk, illetve konkrét ajánlatok Székesfehérváron a Wolf Autó kereskedéstől kérhetőek a hét mindennapján az Új Csóri u. 116 . címen található szalonban, illetve a 06-20-526-47-47-es telefonszámon, és a www.wolfauto.hu honlapon.

Gazdaság

 1. Pénteken zárulnak a pincér és szakács tanulók szintvizsgái

  A héten a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola pincér és szakács tanulóinak vizsgájával zárulnak a szintvizsgák. A vizsga sikeres teljesítése után a diákok a duális képzés keretein belül, gyakorlati tanulmányaikat egy vállalkozásnál folytathatják.

  2017.04.26.
 2. Átadták a Fehérvár Travel új autóbuszos telephelyét az Alba Ipari Zónában

  Az új épületkomplexum építése 2016. júliusában kezdődött a közel egy hektáros területen az Alba Ipari Zónában. A 4000 négyzetméternyi térkövezett parkolón kívül felépült egy 1600 m²-es épület, melyben irodák, szolgálati lakások és nyolc fedett buszgarázs is található.

  2017.04.26.
 3. Sportközgazdász mesterképzés indul a Corvinus fehérvári campusán

  Szeptemberben a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Sportközgazdász mesterképzés indul. A képzés célja olyan sportközgazdászok képzése, akik társadalom és gazdaságtudományi tudásukkal, üzleti ismereteikkel képesek az európai és a hazai sportélet területein, valamint bárhol a világon önálló kreatív közgazdász szemléletű gondolkodásra.

  2017.04.21.
 4. A Vörösmartyban látható az ARÉV vándorkiállítás

  Folytatódik a nagyipari építési technológiák és az ARÉV fél évszázadáról szóló kiállítás: az „Ötven éve történt” című tárlatot a Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziumban lehet megnézni június 2-ig. Az érdeklődők számára tárlatvezetést, filmvetítést és a témához kapcsolódó előadásokat is szerveznek, az ünnepélyes megnyitót pénteken este tartják.

  2017.04.20.
 1. Szorosabb lett a Grundfos és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar kapcsolata

  Stratégiai partnerségi megállapodást kötött csütörtökön az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. Török László, a Grundfos Magyarország ügyvezető igazgatója beszámolt arról is, hogy a tervek szerint Székesfehérváron hozzák létre a vállalatcsoport globális víziközmű kompetencia központját, ami sokkal több kutatást, fejlesztést és gyártástechnológiát jelent.

  2017.04.13.
 2. Megnyitott a Sberbank Magyarország Zrt. új székesfehérvári fiókja

  Új, jobban megközelíthető helyen, a korábbinál nagyobb alapterű bankfiókban várja meglévő és leendő ügyfeleit a Sberbank Magyarország Zrt. Székesfehérváron. Szerdán délután ünnepélyes keretek között nyitották meg a Sberbank Magyarország Zrt. új székesfehérvári fiókját. A bank célja, hogy céltudatos, költséghatékony, modern és ügyfélközpontú banki szereplővé váljon Magyarországon.

  2017.04.12.
 3. 13%-os béremelés idén a fehérvári közösségi közlekedésben dolgozóknak

  Örömteli tájékoztatást kapott Székesfehérvár polgármestere a KNYKK Zrt. vezérigazgatójától. Németh Tamás arról a hároméves bérmegállapodásról számol be, amely az idei évre 13%-os béremelést jelent a cég munkavállalóinak, a székesfehérvári helyi közösségi közlekedésben dolgozóknak. Dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán mondott köszönetet az ehhez szükséges forrás biztosításáért.

  2017.04.11.
 4. Szerdán is egész nap nyitva tart a NAV ügyfélszolgálat a Mátyás király körúton

  Április 18-tól hétfőn és szerdán 8.30-tól 18 óráig, kedden és csütörtökön 8.30-tól 12 óráig, pénteken 8.30-tól 11.30-ig áll az adózók rendelkezésére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának székesfehérvári (Mátyás király körút 4/B.) központi ügyfélszolgálata.

  2017.04.10.

Bolondballagás jelentkezés

Óvodai beiratkozás

Eseménynaptár

2017. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tavaszköszöntő

Webkamera

360 Fehérvár

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek