Új lehetőségek az autópiacon

A hazai importőrök már dolgoznak olyan alternatívákon, amelyek segítségével az emberek új autókba ülhetnek át a használt régiekből úgy, hogy ez mégsem követel tőlük erőn felüli anyagi áldozatvállalást. A Porsche Lízing és a ©KODA Magyarország az elsők között hívták életre és vezették be idén novembertől azt a lízing konstrukciót, amelynek köszönhetően a magánszemélyek, illetve az egyéni vállalkozók könnyen, gyorsan, és az elképzeléseiknek, igényeiknek legmegfelelőbb új ©KODA márkájú autókhoz juthatnak hozzá.
2016.12.06. 16:22 |
A magyar autópiac csak lassan tér vissza a válság előtti kerékvágásba. Bár örvendetes tény, hogy az új gépjárművek eladásai évről-évre javulnak, azért a hazai utakon még mindig több elöregedett kocsi robog, mint kellene. A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének statisztikái szerint a használt személyautók átlagéletkora meghaladja a 11 évet, és a számuk is jóval magasabb az újakénál. Ez a tény pedig több veszélyt is hordoz magában. A sok százezer kilométert futott gépkocsik károsanyag-kibocsátása nagyobb terhet ró a környezetre, illetve a műszaki állapotuk is számtalan kívánnivalót hagy maga után, ami a közlekedésbiztonságra jelent veszélyt.
A hazai importőrök már dolgoznak olyan alternatívákon, amelyek segítségével az emberek új autókba ülhetnek át a használt régiekből úgy, hogy ez mégsem követel tőlük erőn felüli anyagi áldozatvállalást. A Porsche Lízing és a ©KODA Magyarország az elsők között hívták életre és vezették be idén novembertől azt a lízing konstrukciót, amelynek köszönhetően a magánszemélyek, illetve az egyéni vállalkozók könnyen, gyorsan, és az elképzeléseiknek, igényeiknek legmegfelelőbb új ©KODA márkájú autókhoz juthatnak hozzá.
 
A ©KODA Gondoskodás Program névre keresztelt termékük fix futamidőre, három vagy négy évre szóló szerződést jelent, amelynek keretében havi bérleti díj ellenében kaphatnak új autókat az emberek. 
„Ez a hosszú távú bérleti konstrukció minden szempontból előnyös az új autóra vágyó vásárlóknak. A legfontosabb, hogy a lízing díja mindig ugyanannyi hónapról-hónapra és a finanszírozási szerződést akár már 0 százalékos önerővel is meg lehet kötni. Ugyanakkor ez a díj nem csupán az autó használatát fedezi, hanem számtalan szolgáltatást is tartalmaz. Többek között benne van a kötelező karbantartások költsége, a kötelező-, a baleset- és a teljes körű Porsche CASCO biztosítás tarifája, valamint egy garnitúra téli gumi ára tárolással, cserével együtt. Továbbá egy MOL üzemanyagkártya is beleértendő a díjba, amely kedvezményes tankolást tesz lehetővé a cég által üzemeltetett kutakon. Mindezek mellett 3-4 évente lecserélhető az addig bérelt autó egy újra.” – mondta Jandó Zsolt, a székesfehérvári Wolf Autó értékesítési vezetője.
 
A ©KODA Gondoskodás Program kialakításakor kiemelt figyelmet szenteltek annak is, hogy az autóválaszték a lehető legszélesebb legyen. A cél az volt, hogy a családi igényekre szabott járművek éppúgy elérhetőek legyenek, mint a reprezentációt előtérbe helyező, vagy a munkához használt autók. Ennek megfelelően a ©KODA modellek közül a Fabia, a Rapid, az Octavia és a Superb modellek szerepelnek a kínálatban.
A ©KODA Gondoskodás Programról szóló bővebb információk, illetve konkrét ajánlatok Székesfehérváron a Wolf Autó kereskedéstől kérhetőek a hét mindennapján az Új Csóri u. 116 . címen található szalonban, illetve a 06-20-526-47-47-es telefonszámon, és a www.wolfauto.hu honlapon.

Gazdaság

 1. Nyolc százalékkal nőtt a Videoton cégcsoport árbevétele az első fél évben

  Az idei év első felében mintegy négymilliárd forint értékben indítottak új beruházásokat, amely meghaladja a szokásos szintet. Sinkó Ottó társ-vezérigazgató jövőre nézve pedig biztatónak nevezte, hogy többségében már elnyert, konkrét üzletek miatt ruháznak be. Azelmúlt hónapokban százzal tudták növelni a munkavállalói létszámot a Videoton termelő cégeinél.

  2017.07.26.
 2. „Modern Vállalkozások Programja" - digitális workshop a Gazdaság Házában

  „Modern Vállalkozások Programja” címmel digitális workshopot rendeztek szerdán, Székesfehérváron, a Gazdaság Házában, ahol a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a kis- és közepes vállalkozások képviselőit tájékoztatták az online tér nyújtotta innovatív lehetőségekről. A projekt fő célkitűzése a hazai vállalkozások versenyképességének növelése a digitális felzárkóztatás által.

  2017.07.19.
 3. Ingatlanpiac - tudta, hogy mennyibe kerülnek a fehérvári lakások és házak?

  Emelkedés 2016-ban, majd hullámzás 2017-ben. Lehetséges, hogy ez a hullámzás a tartós árnövekedés végét jelenti, de az sem kizárt, hogy csak egy ideiglenes állapota a piacnak - mondta a fehérvári árakról az ingatlannet.hu elemzője. Május során egy családi házhoz jutás átlagosan 256.174 Ft-ba került négyzetméterenként. A paneloknak idén májusban közel 267 ezer forint volt az átlag négyzetméter ára.

  2017.07.16.
 4. Huszonöt határon túli hallgató vesz részt a Kandó Kálmán Nyári Egyetemen

  Az Óbudai Egyetemen az idei évben 28. alkalommal rendezik meg a Kandó Kálmán Nyári Egyetemet a határon túli magyar mérnökhallgatók számára. A rendezvény legfontosabb célja, hogy a nyári egyetemre érkező 25 hallgató - akik Felvidékről, Erdélyből, Délvidékről és Kárpátaljáról érkeztek - elsajátítsa a szakmai magyar szókincset és segítsék elhelyezkedésüket a magyar munkaerőpiacon.

  2017.07.10.
 1. Újabb három és fél milliárd forintos fejlesztési forrás érkezik Fejér megyébe

  Fejér megye összesen 64.3 milliárd forintot kap a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP). Ebből a két megyei jogú város közül Székesfehérvárnak 18.6 milliárd, Dunaújvárosnak 9.6 milliárd forint jut, a megye további 106 települése pedig 36.1 milliárd forintot költhet fejlesztésekre. Az eddig odaítélt megyei támogatás összességében már a 21 milliárd forintot is meghaladja, jelentették be pénteken, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és három országgyűlési képviselő részvételével, a Megyeházán tartott sajtótájékoztatón. 

  2017.06.30.
 2. Doing Business – Fehérváron a legkedvezőbb az üzleti környezet

  Új jelentést készített a Világbank, a szervezet Magyarország, Bulgária és Románia néhány városában vizsgálta meg a vállalkozás indításának feltételeit és javaslatokat is megfogalmaztak. A jelentés öt területen - a vállalkozás indítása, az építési engedélyek ügyintézése, az elektromos áramhoz való hozzáférés, az ingatlan nyilvántartásba vétele és a szerződések érvényesítése - nyújt referenciaértéket Budapestet, Debrecent, Győrt, Miskolcot, Pécset, Szegedet és Székesfehérvárt illetően, az értékelésből kiemelkedik városunk.

  2017.06.27.
 3. Új épületgépészeti áruházat adott át a húszéves Hollander-2000 Kft

  Átadta új épületgépészeti áruházát és bemutatótermét az 1997-ben alapított, idén huszadik születésnapját ünneplő Hollander-2000 Kft. A Károly János, majd a Tátra utcai székhelyét is kinövő székesfehérvári vállalkozás a Mártírok útján épített új otthont magának, amelyet hétfőn ünnepélyes keretek között avattak fel.

  2017.06.26.
 4. Tudnivalók a nyári gyakorlatról - kötelező a pénzbeli juttatás

  Javában tart már a szakközépiskolai és szakgimnáziumi tanulók nyári gyakorlata. Az általános szabályok ugyan nem változtak, a tanulók pénzbeli juttatása azonban emelkedett. Az összefüggő nyári gyakorlat időtartamára minden esetben pénzbeli juttatást is kell biztosítani a nappali munkarendben tanulóknak.

  2017.06.26.

Királyi Napok

Musica Sacra

Eseménynaptár

2017. Július
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Webkamera

360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek