Iskolai előkészítő foglalkozások a Tolnaiban és a Táncsicsban

 Két helyszínen is várják iskolai előkészítő foglalkozásokra a nagycsoportos óvodásokat csütörtökön délután. A Tolnaiban kezdődik a Törptanoda november 14-én, a Táncsicsban folytatódik a Manó Klub szintén november 14-én. A foglalkozásokra szereretettel várják a leendő elsősöket és szüleiket!
2013.11.12. 08:46 |
 Két helyszínen is várják iskolai előkészítő foglalkozásokra a nagycsoportos óvodásokat csütörtökön délután. A Tolnaiban kezdődik a Törptanoda november 14-én, a Táncsicsban folytatódik a Manó Klub szintén november 14-én. A foglalkozásokra szereretettel várják a leendő elsősöket és szüleiket!
 
A Tolnai Utcai Általános Iskola „Törptanoda” című sorozatának látogatói lehetőséget kapnak arra, hogy játékos foglalkozás keretében ismerkedjenek leendő iskolájukkal és tanítóikkal. A program idei első foglalkozását 2013. november 14-én, csütörtökön 16.30 és 17.30 óra között rendezik.
 
Ugyancsak a nagycsoportos óvodások figyelmére számít a Táncsics Mihály Általános Iskola, ahol második foglalkozásához érkezik a Manó Klub sorozat. Szintén november 14-én, csütörtökön 17.00 órakor kezdődik a program „Mozgás Manók!” címmel. A foglalkozásokra szereretettel várják a leendő elsősöket és szüleiket!