Hat tonnányi élelmiszeradományt osztottak ki a fehérvári roma családok között

 Hat tonna élelmiszert osztott szét a Lungo Drom székesfehérvári szervezete a városban élő Roma családok közt. Összesen 281 család élt a lehetőséggel és ment el a Sárkeresztúri úton található képviselői irodába, ahol már negyedik alakommal szerveztek adományosztást. A lisztet, száraz tésztát, vitamint és vaníliás karikát tartalmazó csomagokat a Katolikus Karitász valamint több fehérvári képviselő segítségével sikerült kiosztani.
2013.07.03. 06:13 |
 Hat tonna élelmiszert osztott szét a Lungo Drom székesfehérvári szervezete a városban élő Roma családok közt. Összesen 281 család élt a lehetőséggel és ment el a Sárkeresztúri úton található képviselői irodába, ahol már negyedik alakommal szerveztek adományosztást.
KÉPGALÉRIA az adományosztásról

Mészáros Attila, önkormányzati képviselőn kívül Törő Gábor segédkezett az adományosztásban, a szervezésben pedig hathatós segítséget nyújtott Vargha Tamás országgyűlési képviselő is. A város minden részéről érkeztek rászorulók a Sárkeresztúri útra.
Sztojka Bihari Barbara Lungo Drom Székesfehérvári szervezetének alelnöke elmondta, hogy a lisztet, száraz tésztát, vitamint és vaníliás karikát tartalmazó csomagokat a Katolikus Karitász valamint több megyei és fehérvári képviselő segítségével sikerült kiosztani.