Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság - új szervezeti formában működnek tovább

 Állománygyűlésen köszöntötte a székesfehérvári vonulós tűzoltó állományt a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője Magosi Lajos tűzoltó alezredes. Az egykori önkormányzati tűzoltóság január elsejétől Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság néven az állami egységes rendszerbe integrálódva a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság egységeként látja el feladatait. Molnár Erik tűzoltó ezredes négy éven át irányította a székesfehérvári tűzoltóságot és az integrálódás után is ő látja el a parancsnoki feladatokat.
A cikkben VIDEÓ található!
2012.01.04. 07:39 |
 Állománygyűlésen köszöntötte a székesfehérvári vonulós tűzoltó állományt a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője Magosi Lajos tűzoltó alezredes. Az egykori önkormányzati tűzoltóság január elsejétől Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság néven az állami egységes rendszerbe integrálódva a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság egységeként látja el feladatait.
 
 Molnár Erik tűzoltó ezredes négy éven át irányította a székesfehérvári tűzoltóságot és az integrálódás után is ő látja el a parancsnoki feladatokat. A tűzoltó ezredes azt mondja, lezárult egy korszak az általa vezetett csapat életében és abban bízik, hogy a következő időszakban egy megújult szervezet áll a városlakók szolgálatába.
 Január elsején megalakult az új egységes állami katasztrófavédelmi szervezet. Magosi Lajos tű. alezredes a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója ennek alkalmából a megye hivatásos tűzoltóságain – Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Sárbogárdon – állománygyűlést tartott. A székesfehérvári állománygyűlésen részt vett Laczi Zoltán a Polgármesteri Hivatal Közgyűlési Irodájának vezetője is.
 
 Az önkormányzat által működtetett tuzoltosag.szekesfehervar.hu aloldalt hamarosan átalakítjuk és februártól a Fehérvár Médiacentrum Kéklámpások című magazinműsorával együttműködve tűzoltókról, rendőrökről, mentősökről illetve vám- és pénzügyőrökről szóló információkat, képes-videós beszámolókat olvashatnak. Az eddig feltöltött tartalom továbbra is elérhető marad.