A győztes mindent visz - Bokor Bianka lett Fehérvár szépe

  Látványos gálán döntött a zsűri arról, hogy ki legyen az idei évben Fehérvár Szépe. A gálán a lányok bemutatkoztak és megmutatták, hogyan táncolnak és hogy néznek ki bikiniben és nagyestélyiben. A zsűrielnök Warvasovszky Tihamér polgármester egy görög bölcstől idézve azt mondta, hogy a nők fegyverként kapták a szépséget, majd hozzátette, hogy a lányok szebbé tették a város napjait szépségükkel, kedvességükkel. A gála végén a zsűri Bokor Biankát választotta Fehérvár szépének, udvarhölgyei pedig Molnár Fruzsina és Bencsik Adrienn lettek. A Hírlap Szépének pedig Zahola Erikát választotta a közönség. (Tekintse meg képgalériánkat!)
2006.08.27. 00:43 |

  Látványos gálán döntött a zsűri arról, hogy ki legyen az idei évben Fehérvár Szépe. A gálán a lányok bemutatkoztak és megmutatták hogyan táncolnak és hogy néznek ki bikiniben és nagyestélyiben. A zsűrielnök Warvasovszky Tihamér polgármester egy görög bölcstől idézve azt mondta, hogy a nők fegyverként kapták a szépséget és hozzátette, hogy a lányok szebbé tették a város napjait szépségükkel, kedvességükkel. A gála végén a zsűri Bokor Biankát választotta Fehérvár szépének, udvarhölgyei pedig Molnár Fruzsina és Bencsik Adrienn lettek. A Hírlap Szépének pedig Zahola Erikát választotta a közönség. (Tekintse meg képgalériánkat!)


 Az ARÉV csarnokban szombat este a lányok fehér sortban és topban léptek a színpadra és látványos táncot adtak elő, a tánc koreográfiája Elekes Péter munkája. A folytatásban fiatal aerobic táncosok jöttek a színpadra, akik fizikai törvényeket meghazudtolva mozogtak a színpadon. A lányok ez idő alatt fürdőruhába öltöztek át és tánclépésben léptek a színpadra. A lányok ezután egyenként vonultak végig a kifutón, miközben a műsorvezető bemutatta őket a közönségnek. A fürdőruhás bemutató után a műsorközlő megjegyezte, hogy eddig a férfiaknak kedveztek, de a következő számban a nők kedvében járnak majd. Palcsó Tamás koncertje közben a lányok az öltözőben nagyestélyit vettek föl és az utolsó két szám alatt már a kulisszák mögött táncoltak. 

  A koncert után a szereplők egyenként táncoltak a színpadra a műsorvezetőhöz, aki kérdésekkel bombázta őket. Elsőként Bokor Bianka jött a színpadra, aki elmesélte, hogy  a foci és filmek érdeklik. Később kiderült, nem csak a beszélgetésben, hanem a versenyben is első lett a 17 éves lány. A második udvarhölgy Bencsik Adrienn a bemutatkozás során elmondta, hogy 11 éve szinkronkorcsolyázik és ennek köszönhetően bejárta a világot. A Hírlap szépének választott hölgyről pedig megtudhattuk, hogy a kutyákat és a nagyon édes süteményeket szereti.

 A bemutatkozás után a zsűri visszavonult és hosszas tanakodás után döntött a győztes személyéről. A szünet után először a szponzorok díjait adták át, majd a Hírlap szépe cím nyertesét Elekes András, a lap főszerkesztője hirdette ki. Ezek után a két udvarhölgy, Bencsik Adrienn és Molnár Fruzsina vette át a koronáját, majd rövid szünet után kihirdették, hogy Bokor Bianka lett 2006-ban Fehérvár Szépe. A fiatal lánynak könnyek szöktek a szemébe, amikor meghallotta nevét, de aztán leküzdve a sírást átvette a koronát Vagaszky Edinától, akinek helyét foglalta el a trónon.

Kultúra

 1. Retro kiállítás a Fejér Megyei Levéltárban – csütörtökig még megtekinthető

  A Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Megyei Levéltára a Múzeumok Éjszakáján megnyitott kiállítása bemutatja az 1970-es, ’80-as évek tárgyi kultúráját, dokumentumait. A nagy sikerre való tekintettel a kiállítás még megtekinthető a megyei levéltárban július 27-ig, munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 8 és 15 óra, valamint pénteken 8 és 12 óra között.

  2017.07.21.
 2. Hétvégén ismét óriásbábok és a hagyományőrzők lesznek a Belvárosban

  Újra felvonulnak a népszerű történelmi óriásbábok szombaton este a Belvárosban. A 18 órakor, a Vörösmarty Színház elől induló program keretében bemutatót tartanak a Varkocs szobornál, a Mátyás király Emlékműnél és a Városház téren.

  2017.07.21.
 3. Szakmai vezetéssel lehetett megtekinteni a „Színek és színek megint” tárlatot

  A „Színek és színek megint” – válogatás Aba-Novák Vilmos alkotásaiból” című kiállításhoz kapcsolódóan tartott szakmai tárlatvezetést csütörtökön Gärtner Petra, a Szent István Király Múzeum művészettörténésze, a kiállítás kurátora. A Csók István Képtárban megrendezett reprezentatív kiállítást már több mint kétezren látták.

  2017.07.21.
 4. A lélek és fény varázslata - Rákász Gergely orgonakoncertje a Bazilikában

  Rákász Gergely, orgonista lépett fel a Harmonia Albensis templomi koncertek előadássorozat harmadik koncertjén, melyen Pachelbel, Bach, Händel, Vivaldi, Mozart és Schubert remekművei szerepeltek. A lélek és fény varázslata alcímet viselő koncerten teltház volt Szent István Székesegyházban.

  2017.07.20.

Királyi Napok

Eseménynaptár

2017. Július
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Székesfehérvár Topotéka

Kiállítás