A győztes mindent visz - Bokor Bianka lett Fehérvár szépe

  Látványos gálán döntött a zsűri arról, hogy ki legyen az idei évben Fehérvár Szépe. A gálán a lányok bemutatkoztak és megmutatták, hogyan táncolnak és hogy néznek ki bikiniben és nagyestélyiben. A zsűrielnök Warvasovszky Tihamér polgármester egy görög bölcstől idézve azt mondta, hogy a nők fegyverként kapták a szépséget, majd hozzátette, hogy a lányok szebbé tették a város napjait szépségükkel, kedvességükkel. A gála végén a zsűri Bokor Biankát választotta Fehérvár szépének, udvarhölgyei pedig Molnár Fruzsina és Bencsik Adrienn lettek. A Hírlap Szépének pedig Zahola Erikát választotta a közönség. (Tekintse meg képgalériánkat!)
2006.08.27. 00:43 |

  Látványos gálán döntött a zsűri arról, hogy ki legyen az idei évben Fehérvár Szépe. A gálán a lányok bemutatkoztak és megmutatták hogyan táncolnak és hogy néznek ki bikiniben és nagyestélyiben. A zsűrielnök Warvasovszky Tihamér polgármester egy görög bölcstől idézve azt mondta, hogy a nők fegyverként kapták a szépséget és hozzátette, hogy a lányok szebbé tették a város napjait szépségükkel, kedvességükkel. A gála végén a zsűri Bokor Biankát választotta Fehérvár szépének, udvarhölgyei pedig Molnár Fruzsina és Bencsik Adrienn lettek. A Hírlap Szépének pedig Zahola Erikát választotta a közönség. (Tekintse meg képgalériánkat!)


 Az ARÉV csarnokban szombat este a lányok fehér sortban és topban léptek a színpadra és látványos táncot adtak elő, a tánc koreográfiája Elekes Péter munkája. A folytatásban fiatal aerobic táncosok jöttek a színpadra, akik fizikai törvényeket meghazudtolva mozogtak a színpadon. A lányok ez idő alatt fürdőruhába öltöztek át és tánclépésben léptek a színpadra. A lányok ezután egyenként vonultak végig a kifutón, miközben a műsorvezető bemutatta őket a közönségnek. A fürdőruhás bemutató után a műsorközlő megjegyezte, hogy eddig a férfiaknak kedveztek, de a következő számban a nők kedvében járnak majd. Palcsó Tamás koncertje közben a lányok az öltözőben nagyestélyit vettek föl és az utolsó két szám alatt már a kulisszák mögött táncoltak. 

  A koncert után a szereplők egyenként táncoltak a színpadra a műsorvezetőhöz, aki kérdésekkel bombázta őket. Elsőként Bokor Bianka jött a színpadra, aki elmesélte, hogy  a foci és filmek érdeklik. Később kiderült, nem csak a beszélgetésben, hanem a versenyben is első lett a 17 éves lány. A második udvarhölgy Bencsik Adrienn a bemutatkozás során elmondta, hogy 11 éve szinkronkorcsolyázik és ennek köszönhetően bejárta a világot. A Hírlap szépének választott hölgyről pedig megtudhattuk, hogy a kutyákat és a nagyon édes süteményeket szereti.

 A bemutatkozás után a zsűri visszavonult és hosszas tanakodás után döntött a győztes személyéről. A szünet után először a szponzorok díjait adták át, majd a Hírlap szépe cím nyertesét Elekes András, a lap főszerkesztője hirdette ki. Ezek után a két udvarhölgy, Bencsik Adrienn és Molnár Fruzsina vette át a koronáját, majd rövid szünet után kihirdették, hogy Bokor Bianka lett 2006-ban Fehérvár Szépe. A fiatal lánynak könnyek szöktek a szemébe, amikor meghallotta nevét, de aztán leküzdve a sírást átvette a koronát Vagaszky Edinától, akinek helyét foglalta el a trónon.